Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

... ΔΟΛ - τους τράβηξε το αφτί η ΓΑΔΑ και το Μαξίμου ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το « in.gr » διαψεύδει
τον Λαμπρόπουλο του «ΒΗΜΑτος»
και δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ»!

Έχασαν την… μπάλα στη Μιχαλακοπούλου και οι πολλοί διευθυντές και αρχισυντάκτες (που είναι πλέον περισσότεροι από τους εργαζόμενους) μπέρδεψαν τα μπούτια τους: προφανώς η πολυθρύλητη ενοποίηση είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα! Αν και στην πραγματικότητα - όπως αποδεικνύεται και στη συνέχεια, αλλού είναι το πρόβλημα: προφανώς η διοίκηση της Ελληνικής Αστυνομίας τους «τράβηξε» το αφτί για το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου που απεδείκνυε με στοιχεία ότι οι Έλληνες αστυνομικοί ψήφισαν σε ποσοστό άνω του 50% Χρυσή Αυγή… και για να μην το «περάσουν» ως διάψευση, διότι δεν μπορεί να σταθεί, προτίμησαν με άλλο δημοσίευμα στο in.gr να αυτοαναιρεθούν με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το κύρος του ΔΟΛ!

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα το μεσημέρι ο αστυνομικός συντάκτης του «ΒΗΜΑτος» υπογράφει κείμενο στο site της εφημερίδας με τίτλο, «Άνω του 50% των αστυνομικών ψήφισε Χρυσή Αυγή!» αναφέροντας στο κομμάτι «Τα στοιχεία που αποκαλύπτει «Το Βήμα» είναι καταλυτικά… Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους υπηρεσιών της ΓΑΔΑ συνολικά 2.738 αστυνομικοί ψήφισαν σε 18 εκλογικά τμήματα… η Χρυσή Αυγή έλαβε από 16,32% ως 22,32% όταν ο μέσος όρος της στην Α’ Αθηνών ήταν 7,81%»! Την ίδια ώρα στα χθεσινά «ΝΕΑ» (παραθέτουμε στη φωτό το σχετικό κομμάτι) σε αφιέρωμα για το προφίλ των Χρυσαυγιτών σε ένθετο ρεπορτάζ υποστήριζαν ότι «Σταθερά υψηλά τα ποσοστά στους αστυνομικούς»!

Έτσι αργά χθες το βράδυ, αφού είχαν πέσει τα σχετικά τηλεφωνήματα από ΓΑΔΑ και Μαξίμου… επανέρχεται το in.gr με νέο κομμάτι και τίτλο, «Αρνείται η ΕΛ.ΑΣ. ότι οι αστυνομικοί ψήφισαν μαζικά Χρυσή Αυγή» (εδώ το σχετικό λινκ) αναφέροντας αόριστα «Σε κάποια δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι πάνω από το 50% των αστυνομικών ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή»!

Τα συμπεράσματα δικά σας!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου