Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

... στον απόηχο μιας 24ωρης απεργίας ...

*
Enimerosi24
***
*
ΑΠΟΨΕΙΣ

Πουλάει τρέλα η ΕΣΗΕΑ


Δια πάσα νόσο 24ωρη απεργία

Επιστολή διαμαρτυρίας στους διευθυντές των ΜΜΕ για τη μη προβολή της υπόθεσης του νέου νόμου για τα ΜΜΕ έστειλε η ΕΣΕΗΑ η οποία θυμίζουμε ότι την ημέρα ψήφισης της τροπολογίας εντελώς απροειδοποίητα έριξε μαύρο στην ενημέρωση με την κοινή γνώμη να ξυπνά το πρωί της Τρίτης και να μην γνωρίζει τι έχει συμβεί και απλά να διαβάζει όποιος είχε πρόσβαση σε ιντερνέτ κάτι για αγγελιόσημα, επιστροφές διαφήμισης και συγχωνεύσεις τα οποία φυσικά του φαίνονταν κινέζικα.

Αντί να είναι από τα ξημερώματα οι συνδικαλιστές στα παράθυρα, τα ραδιόφωνα και να κάνουν δηλώσεις και επιστολές στα sites άφησαν την κυβέρνηση να νομοθετεί άνετα στο σκοτάδι που έριξαν οι ίδιοι!

Η ιστορία ήταν γνωστή για τουλάχιστον ένα μήνα και η ΕΣΗΕΑ όπως και όλα τα σωματεία Τύπου έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν και όταν ήρθε ο νόμος στη Βουλή προτίμησαν να ρίξουν μαύρο για να δέσει το γλυκό. Και τώρα διαμαρτύρονται… Αν στο μεταξύ Αυγουστιάτικα σκάσει καμιά είδηση συγχώνευσης και καλούνται από τις παραλίες συνάδελφοι από τα λογιστήρια για τα διαδικαστικά η λύση είναι γνωστή, 24ωρη απεργία!

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου