Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

... Star Channel - ΕΣΗΕΑ - απολύσεις - στάσεις - ενστάσεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Για πέντε απολύσεις στο Star Channel

Έχουμε χάσει κάτι;


@ Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας στον Τ/Σ “STAR”, από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ, σήμερα Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014, για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στον σταθμό.

@ Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 - Την πραγματοποίηση συνάντησης το συντομότερο με την εργοδοσία του Τ/Σ «STAR CHANNEL», ζήτησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με επιστολή που απηύθυνε προς την εργοδοσία του σταθμού. Η ΕΣΗΕΑ, έπειτα από τις χθεσινές άδικες απολύσεις πέντε δημοσιογράφων και την κήρυξη προειδοποιητικής 2ωρης στάσης εργασίας, αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τις απεργιακές κινητοποιήσεις και να καλέσει την εργοδοσία σε διάλογο, με σκοπό την επίλυση του προβλήματος και την επαναφορά της εργασιακής ειρήνης στο κανάλι.

@ Κατόπιν των άκαρπων διαπραγματεύσεων και της αδιαλλαξίας που επέδειξε η Διοίκηση του Τ/Σ «STAR CHANNEL», η ΕΣΗΕΑ κηρύσσει 2ωρη στάση εργασίας από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ, σήμερα Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014, για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στον σταθμό.
Η στάση εργασίας πραγματοποιείται με αίτημα την επαναπρόσληψη των πέντε απολυμένων συναδέλφων.

@ Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μετά από συνάντηση με τη Διεύθυνση του Τ/Σ STAR CHANNEL, αναστέλλει την 2ωρη στάση εργασίας που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου