Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 13/8 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανασυγκροτημένες ειδήσεις
@ Νέες δομικές αλλαγές στη διανομή του Τύπου αναμένονται έως το τέλος του έτους. Προβλέπεται η δημιουργία νέων σχημάτων, που θα αλλάξουν όλα τα στάδια της διανομής των εφημερίδων, γεγονός που θα προκαλέσει μαζικές απολύσεις στον χώρο και ταυτόχρονα θα ανεβάσει σημαντικά το κόστος των μικρών εντύπων.

@ “Μαύρα σύννεφα” πάνω από τον Αθήνα 9,84 μέσα στον Αύγουστο. Αιτία, οι φήμες που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες μέρες πως ο σταθμός θα πουληθεί επειδή αυτό θέλει η «τρόικα». Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την απορία πώς είναι δυνατόν να έχει ασχοληθεί η «τρόικα» ειδικά με τον Αθήνα 9,84, αλλά δεν παίρνουν επίσημη απάντηση.

@ Στον ΣΚΑΪ, οδεύουν, προς εσωτερική λύση για την αντικατάσταση ανώτατου στελέχους της διοίκησης, το οποίο με τη στάση του και την αλαζονεία του έχει προκαλέσει πολλαπλώς τους πάντες.

@ Για τη σκληρότητα στις απολύσεις του 2012 και του 2013 είχε εισπράξει τα εύσημα βέβαια…

@ Δεν προκαλεί βέβαια εντύπωση πως ορισμένοι -οι συνήθεις- θέλουν να επιχειρήσουν να διασώσουν το στέλεχος για μια ακόμη φορά. Καμία έκπληξη.

@ Η κρυμμένη σε άσχετο νομοσχέδιο τροπολογία που εισήγαγε η κυβέρνηση είναι ένα πλήγμα στην ήδη προβληματική βιωσιμότητα των ταμείων, τόσο του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ όσο και του ΕΔΟΕΑΠ.

@ Η απευθείας τιμολόγηση του ΜΜΕ προς τον διαφημιζόμενο, χωρίς την πρόβλεψη για είσπραξη και απόδοση του αγγελιόσημου από τα ΜΜΕ στα Ταμεία, όπως και η αλλαγή στη βάση υπολογισμού του αγγελιόσημου στα ηλεκτρονικά μέσα και κυρίως στην τηλεόραση δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για μια σαφέστατη μείωση τόσο του εισπράξιμου ποσού όσο και της εισπραξιμότητας του αγγελιόσημου.

@ Μόνο το Ποτάμι θα μπορούσε να ανακαλύψει πως ΤΩΡΑ, μετά την τροπολογία, τίθεται υπό κυβερνητικό έλεγχο η ΝΕΡΙΤ. Αν συμφωνείτε τόσο πολύ με τον Παντελή Καψή, ας του δώσετε να αναδιαρθρώσει το protagon

@ Το υψηλό τίμημα ενοικίασης χωρητικότητας έχει προκαλέσει αγανάκτηση στους ιδιοκτήτες των περιφερειακών καναλιών και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσουν από την ΕΕΤΤ έλεγχο του οικονομικού μοντέλου που εφαρμόζει η Digea.

@ Επιστολή της Επιτροπής Δημοσιογράφων ΝΕΡΙΤ προς τον πρόεδρο-διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Αντώνη Μακρυδημήτρη. Η δημοσιοποίηση του αναθεωρημένου πίνακα κατάταξης για τις 59 θέσεις δημοσιογράφων στον τομέα σύνταξη-παραγωγή ειδήσεων και εκπομπών επιβεβαιώνει τις ανησυχίες, τους φόβους και τις αντιδράσεις των εργαζομένων στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση...

@ Προς την έκδοση οικονομικής εφημερίδας τον Οκτώβριο κινείται ο Γιάννης Κουρτάκης (Παραπολιτικά)...

@ Αφήστε ανοικτές τις πόρτες. Έρχονται οι εφοριακοί...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου