Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

... ΛΑΟΣ και κωλοτούμπα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αιχμές


@ Το “φλερτ” του Γιώργου Καρατζαφέρη με τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά έχει ήδη μια γερή βάση. Το “δώρο” προς το ΑΡΤ TV (πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ, πρώην Telecity).

@ Ο τηλεοπτικός σταθμός του Γιώργου Καρατζαφέρη απέκτησε το δικαίωμα, μετά από απόφαση του ΕΣΡ, να εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να υπάρξει διαγωνισμός!

@ Η αιτιολογία μοναδική. Σε κάποιο έγγραφο της γενικής γραμματείας, την εποχή του Θόδωρου Ρουσόπουλου, ο τότε ΤΗΛΕΑΣΤΥ σε μια λίστα με παραλήπτες είχε καταγραφεί ως σταθμός εθνικής εμβέλειας.

@ Το πως έγινε αυτό, ενώ ο Κώστας Καραμανλής δήλωνε πως “δεν συνεργάζεται με τα άκρα” ίσως πρέπει να το απαντήσει κάποια στιγμή ο τότε υπουργός επικρατείας.

@ Από το 2006 ο Γιώργος Καρατζαφέρης θεωρούσε πως έχει σταθμό εθνικής εμβέλειας ασχέτως αν η άδεια του 1993- επί κυβέρνησης Μητσοτάκη- ήταν τοπικής εμβέλειας στο νομό Αττικής.

@ Ως εκ τούτου, το ΕΣΡ, “επειδή έχει συνέχεια η διοίκηση”, το …2014 αναγόρευσε το ΑΡΤ TV σε εθνικής εμβέλειας σταθμό. Όπως επίσης και τον ΑΡΤ FM ως κομματικό με δικαίωμα εκπομπής, ασχέτως αν το ΛΑΟΣ δεν εκπροσωπείται στη Βουλή ή στην Ευρωβουλή, όπως ζητάει ο νόμος!

@ Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα, όταν υπάρχουν άλλοι στόχοι. Όπως και οι ύβρεις στο πρόσωπο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

@ Αλήθεια, στο ΣΥΡΙΖΑ, πότε θα ασχοληθούν σοβαρά με τα media;

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου