Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

... ΙΜΑΚΟ - οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να διεκδικούν ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
email πρώην εργαζόμενων
στην ΙΜΑΚΟ

Πόσο ακόμα...


"Και ενώ οι πρώην εργαζόμενοι της εταιρείας του κ. Κωστόπουλου καταφέραμε στις αρχές Αυγούστου να ανακαλέσουμε την εικονική προσωπική πτώχευσή του στον Πειραιά, ο σύνδικος της πτώχευσης αποφάσισε να συνεχίσει τα δικαστήρια στον Πειραιά προκειμένου να αναβιώσει την πτώχευσή του!!


Την Πέμπτη 9/10 συζητήθηκε ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Εφετείου Πειραιά η αίτηση του ΠΡΩΗΝ σύνδικου του κ. Κωστόπουλου με την οποία λίγο πολύ ζητούσε να συνεχίσει ο κ. Κωστόπουλος να έχει προστασία από όλους αυτούς στους οποίους χρωστάει και δεν αποζημιώνει, μέχρι να βγει απόφαση επί της έφεσης που έχει καταθέσει περίπου για ένα χρόνο ακόμη!!! Οι επιληφθέντες δικαστές ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ το αίτημά του και οι εργαζόμενοι μπορούμε επιτέλους, μετά από δύο χρόνια να συνεχίσουμε τις εκκρεμείς δίκες μας κατά του κ. Κωστόπουλου.

Στις 27 Οκτωβρίου εκδικάζονται επτά (7) ακόμη μηνύσεις κατά του πρώην εργοδότη μας αφού επιλέγει να το παίζει πτωχός και να μη μας πληρώνει αυτά που μας χρωστάει, ενώ στις 30 Οκτωβρίου εκδικάζεται και η αγωγή κάποιων εργαζομένων και κατά του ίδιου για οφειλόμενες αποδοχές και αποζημιώσεις!!! Στις 28 Ιανουαρίου 2015 ζητάμε από την ελληνική δικαιοσύνη να διαπιστώσει πώς ο κ. Κωστόπουλος με αποφάσεις του εξαφάνισε από τη περιουσία της ΙΜΑΚΟ τους ραδιοφωνικούς σταθμούς NITRO και SFERA.

Άραγε τι ακόμη θα κάνει ο πρώην εργοδότης μας για να αποφύγει τις ευθύνες και τα χρέη του;

Να επισημάνουμε ότι στις 9 Οκτωβρίου για πρώτη φορά εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο στα δικαστήρια του Πειραιά όπου μαζί με τον δικηγόρο του κτηματομεσίτη που τον πτώχευσε και τον σύνδικο πάλεψε να ξαναγίνει ...πτωχός, αλλά δεν τα κατάφερε. Θα ξαναπροσπαθήσει στις 6 Νοεμβρίου που δικάζεται και πάλι η κυρία αίτησή του...

Η δική μας θέση δεν αλλάζει. Θα διεκδικούμε αυτά που μας οφείλει μέχρι τέλους..."
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου