Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αθωωτική απόφαση
για τον Δημήτρη Καμαρινόπουλο

Ανακοίνωση ΕΤΕΡ

Πανηγυρικά αθώος κρίθηκε από το Πλημμελειοδικείο Πειραιά ο πρώην πρόεδρος της Ένωσής μας Δημήτρης Καμαρινόπουλος.

Με σύμφωνη γνώμη Πρόεδρος και Εισαγγελέας του δικαστηρίου απέρριψαν τις κατηγορίες των ανθρώπων της διοίκησης του Πειραϊκού Δημοτικού ραδιοσταθμού «Κανάλι 1» για τα αδικήματα της απειλής, εξύβρισης, συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης. Κατά την ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε το νόμιμο της δράσης του Δημήτρη Καμαρινόπουλου στην προσπάθεια αποτροπής λειτουργίας απεργοσπαστικού μηχανισμού από μεριάς της διοίκησης σε νόμιμη απεργιακή κινητοποίηση των τεχνικών-μελών μας στο συγκεκριμένο ραδιοσταθμό.

Δεν θα σταματήσουμε να διαμηνύουμε πως κανένας δεν μπορεί να παρεμποδίσει τη νόμιμη συνδικαλιστική δράση της ΕΤΕΡ καθώς και την προάσπιση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας, τους συναδέλφους του κλάδου και τα σωματεία που παρευρέθησαν στη διαδικασία.
---
Οριστικά το «Έψιλον» στον Ιβάν Σαββίδη

Μεταβιβάστηκε σήμερα και το υπόλοιπο 49%

Ολοκληρώθηκε σήμερα και συγκεκριμένα πριν λίγες ώρες η μεταβίβαση και του υπόλοιπου 49% του τηλεοπτικού σταθμού «Έψιλον» στον Ιβάν Σαββίδη.

Οριστικά πλέον ο σταθμός πέρασε στον απόλυτο έλεγχο του ομογενούς επιχειρηματία… Και από δω και πέρα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες στελέχωσης και σύστασης του νέου προγράμματος που όπως είναι ήδη γνωστό αυτό θα είναι έτοιμο για να βγει στον «αέρα» τον Ιανουάριο του νέου έτους.
---
Θα μείνουν με το π… στο χέρι…

Να τον συγχωρέσουν -γράφει σήμερα στα ΝΕΑ ο Ντερμπεντέρης- οι φίλοι της κεντροαριστεράς, αλλά πολύ φοβάται, πως, «αν συνεχίσουν να ψάχνουν κι άλλο την διαδικασία θα μείνουν με… το πιν(pin) στο χέρι».

Τον μπαγάσα! Που την βρήκε την λέξη; Να αρχίζει από π και να μην τελειώνει σε ος (όπως, ας πούμε, το όνομα Γιούτσος)…
---
Η κρίση (λέει) ανάγκασε την
Σώτη Τριανταφύλλου να μεταναστεύσει

…και τώρα ζητά μαζί με άλλους 47 ομογενείς να ψηφίσουν ηλεκτρονικά για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς

Γιατί εμάς τώρα αυτή η ξαφνική κινητοποίηση 48 ομογενών για να ψηφίσουν ηλεκτρονικά στη διαδικασία ανάδειξης αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς μάς «μυρίζει» Ποτάμι (από πίσω)… είναι δευτερεύον θέμα!

Η ουσία είναι αλλού. Στα παιχνίδια που «παίζονται» με αφορμή την ηλεκτρονική ψήφο… Όπως λοιπόν διαβάζουμε σε ένα κείμενο «κόπι πάστε» που δημοσιεύουν σχεδόν όλες οι ηλεκτρονικές σελίδες των εφημερίδων με τίτλο «Κεντροαριστερά: Εξ αποστάσεων ψήφο ζητούν 48 έλληνες του εξωτερικού»…  με επιστολή τους στην Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας… όπου μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι «Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία αποτελεί το μοναδικό μέσο πίεσης, προκειμένου να αλλάξουμε τις συνθήκες που μας ανάγκασαν να μεταναστεύσουμε»… Αναρωτιέσαι, ποια κρίση ανάγκασε τη Σώτη Τριανταφύλλου να μεταναστεύσει στο Παρίσι; Αφού εκεί ζει χρόνια!
---
Πότε επιτέλους
θα ξεμπερδέψουμε με τον Καρακούση;

email αναγνώστη

Πότε επιτέλους θα ξεμπερδέψουμε με τον Καρακούση; Οι λανθασμένοι χειρισμοί του, τόσο στην πολιτική γραμμή της κωλοτούμπας που ακολουθεί, όσο και στην επιλογή εργαζομένων στο Βήμα, απειλεί με εξαφάνιση το ήδη μειωμένο αναγνωστικό κοινό της εφημερίδας. Κρίμα…
Α.
---
enimerosi24
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου