Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

... το "Κανάλι 1" κατά Δημήτρη Καμαρινόπουλου ...

*
Ένωση Τεχνικών 
Ελληνικής Ραδιοφωνίας
***
*
ΕΤΕΡ

Αλληλεγγύη και συμπαράταξη
με τον διωκόμενο από το «Κανάλι 1»
Δημήτρη Καμαρινόπουλο



Μετά από 5 χρόνια εκδικάζεται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στο Πλημμελειοδικείο Πειραιά η μήνυση κατά του πρώην προέδρου μας Δημήτρη Καμαρινόπουλου από ανθρώπους της διοίκηση του Πειραϊκού Δημοτικού ραδιοσταθμού «Κανάλι 1». Συγκεκριμένα η Διοίκηση του ραδιοσταθμού στην ανεπιτυχή προσπάθειά της για το σπάσιμο της απεργίας και την παρεμπόδιση της νόμιμης συνδικαλιστικής δράσης της ΕΤΕΡ μήνυσε για τη συνδικαλιστική του δράση το Δημήτρη Καμαρινόπουλο ο οποίος ήταν στις εγκαταστάσεις του ραδιοσταθμού στο πλάι των συναδέλφων μας τεχνικών που βρίσκονταν σε απεργία ζητώντας τα δεδουλευμένα τους καθώς και να σταματήσει το σχέδιο απολύσεων , οι οποίοι και τελεσίδικα κέρδισαν την ακυρότητα της απόλυσής τους έπειτα από σχετική εφετειακή απόφαση.

Κανένας δεν μπορεί να παρεμποδίσει τη νόμιμη συνδικαλιστική δράση της ΕΤΕΡ καθώς και την προάσπιση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Είναι καθήκον όλων μας να είμαστε εκεί για να υπερασπιστούμε το συμφέρον της εργατικής τάξης απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία η οποία τα χρόνια των μνημονίων γιγαντώθηκε και αποτελεί πλέον καθεστώς. Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας αλλά και κάθε εργαζόμενο του Κλάδου, τα Σωματεία και τις Ομοσπονδίες, τις Συλλογικότητες να δώσουν το παρόν στηρίζοντας το Δημήτρη Καμαρινόπουλο.


ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 09.00 π.μ.
ΣΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

---
*

1 σχόλιο:

  1. Από τη μία η ΕΤΕΡ με τους αγώνες της και με τα όποια αποτελέσματά τους. Από την άλλη, οι άλλοι γνωστοί, με το αποτέλεσμα πάντα στο μηδέν για τους πολλούς, αλλά όχι για όλους. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις ορισμένων παιδιών που πάντα .....δικαιώνονται με μια θέση εργασίας.
    18/09/2017 αγωγή, λέει, του ΔΟΛ συνέχεια με το διαχειριστή κατά συναδέλφων που είχαν ασκήσει το δικαίωμα της επίσχεσης εργασίας. Η δικογραφία άφαντη γιατί, λέει, ότι ήταν για 18/09/2019, εξ αναβολής, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν για φέτος το 2017! Τελικά η διαδικασία ξεκίνησε κι εκεί πληροφορηθήκαμε από τον μάρτυρα ότι από τη μια δεν υπήρχαν χρήματα για τους μισθούς των εργαζομένων, και αναγκαστικά προέβησαν σε επίσχεση εργασίας, αλλά υπήρχαν 782.000 ευρώ για την αγορά θωρακισμένης Mercedes, για να κυκλοφορεί ασφαλής ο ιδιοκτήτης των ιστορικών εντύπων. Υπήρχαν χρήματα για τις αποζημιώσεις και αμοιβές υψηλόβαθμων στελεχών, όπως 155.000 ευρώ για την αποζημίωση της κας Ψυχάρη. Ευτυχώς, όμως, κάποιοι στον ασφαλιστικό μας φορέα, φρόντισαν ώστε η συνταξιοδότηση της ....απολυθείσας κας Ψυχάρη να πραγματοποιηθεί σε διάστημα είκοσι ημερών περίπου. Οπως συνηθίζεται και για όλους τους υπόλοιπους ασφαλισμένους αυτής της χώρας. Αυτά, βέβαια, δεν τ' ακούσαμε ποτέ από τους συνδικαλιστές-εκπροσώπους μας. Απεναντίας ακούμε ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".
    Μπορείτε:
    Με τη σιωπή σας να περνάνε μια χαρά οι Ψυχάρηδες με τα θαλασσοδάνεια και να εξαθλιώνονται οι συνάδελφοι.
    Να αποφασίζετε για απεργία στο Δ.Σ. αλλά ο αντιπρόεδρος να εργάζεται κανονικά και οι υπόλοιποι να σφυρίζετε αδιάφορα.
    Να μένετε στις συζητήσεις για συναδέλφους οι οποίοι εργάζονται 12ωρα, επτά ημέρες την εβδομάδα χωρίς να πληρώνονται υπερωρίες, νυχτερινά.
    Να πληρώνετε το παραμάγαζο για τον έλεγχο του αγγελιοσήμου. Τέτοιος αποτελεσματικός έλεγχος για είσπραξη πόρου πρέπει να διδάσκεται σε ανώτατο επίπεδο και να πληρώνεται αδρά.
    Αντε τώρα, όλοι μαζί, να πληρώσουμε φόρο εισοδήματος, τον ΕΝΦΙΑ κ.λπ.για να μπορούν κάποιοι να απολαμβάνουν τα ευεργετήματα του νόμου 4307/2014. Στην υγειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή