Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Δεν πρέπει να πουλήσουν ξανά ελπίδα για το MEGA οι διάφοροι.

@ Στο Internet αποτυπώνεται μια κατάσταση που είναι αναντίστοιχη της πραγματικότητας για ανθρώπους που παραμένουν απλήρωτοι επί 12 μήνες και για ένα κάναλι που κάνει πλάκα στον ανταγωνισμό έχοντας τηλεθέαση 7-10% στις ηλικίες 15-44 με επαναλήψεις.

@ Κυρίως, διότι οι περικοπές θα συνεχιστούν. Εκτός, κι αν αλλάξει γρήγορα το μοντέλο της διαφήμισης και των ασφαλιστικών εισφορών…

@ Τα “πλυντήρια” δουλεύουν ακόμη.

@ Οι περικοπές συνεχίζονται και στον ΟΤΕ και στον COSMOTE TV. Στο αθλητικό τμήμα της πλατφόρμας τα 7 άτομα θα γίνουν 3 ή τέσσερα, ενώ στον όμιλο παρουσιάστηκαν προγράμματα οικειοθελούς αποχώρησης…

@ Η ΕΡΤ είναι σε άλλους ρυθμούς, πάλι.
Για παράδειγμα στην εκπομπή που ακολούθησε του αγώνας Λιθουανία-Ελλάδα, ένας εκ των προσκεκλημένων είχε στο πάνω μέρος της μπλούζας του ένα τεράστιο λογότυπο.

@ Και ο σκηνοθέτης με τους παρουσιαστές, είναι μάλλον οι μόνοι που δεν το είδαν.

@ Αυτό συνιστά έμμεση διαφήμιση, και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε εκπομπή του αθλητικού τμήματος.

@ Με τέτοιες πρακτικές η ΕΡΤ κινδυνεύει με πρόστιμο από το ΕΣΡ και να κατηγορηθεί πως με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η καταβολή του ειδικού φόρου τηλεόρασης και του ΦΠΑ.

@ Τα γράφουμε, διαρκώς, αλλά το “παιχνίδι” με τα λογότυπα των εταιρειών ένδυσης στις αθλητικές εκπομπές της ΕΡΤ, συνεχίζεται.

@ Η ΕΡΤ πάντως έχει στα σχέδιά της να βγάλει κι άλλα κανάλια στον αέρα, μεταξύ των οποίων και ένα αθλητικό.

@ Και, αν δεν υπάρξουν ανατροπές, θα έρθουν κι άλλα πρόσωπα, πέραν του Γιώργου Λυκουρόπουλου.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου