Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Μαρινάκης ξόρκισε το παρελθόν με τα... "γεμάτα αμπάρια"

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ενίσχυση εντύπων, περιοδικών και ενθέτων
Επιστροφή στην κανονικότητα υποσχέθηκε
ο Μαρινάκης στους εργαζόμενους του ΔΟΜ


...καθώς και νέες προσλήψεις

Στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς τους εργαζόμενους των εφημερίδων του «ΒΗΜΑτος», των «ΝΕΩΝ» και των υπολοίπων Μέσων του οργανισμού, κατά την επίσκεψή του το απόγευμα της Πέμπτης στη νέα του έδρα στη Λεωφόρο Συγγρού 340, επανέλαβε ουσιαστικά όσα είχε αναφέρει στην επιστολή που δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες του συγκροτήματος αμέσως με το που επανακυκλοφόρησαν.

Είπε ότι στόχος του είναι ο πρωταθλητισμός και πιστεύει ότι η επένδυση του θα έχει την ίδια επιτυχία με εκείνη των ναυτιλιακών του δραστηριοτήτων, αλλά και της επιτυχούς ενασχόλησης του με τον Ολυμπιακό, καθώς και τον Δήμο του Πειραιά.

Στη συνέχεια ανέφερε στους εργαζομένους ότι είναι στη διάθεση τους να τον ρωτήσουν ό,τι θέλουν, ωστόσο κανείς δεν θέλησε να πει οτιδήποτε και ολοκληρώθηκε πολύ σύντομα η εκδήλωση.

Όπως όμως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις οι ειδήσεις βγήκαν στο περιθώριο και στα πηγαδάκια. Έτσι μετά τη λήξη της ομιλίας οι εκπρόσωποι εργαζομένων πλησίασαν τον εφοπλιστή για να γνωριστούν και να ανταλλάξουν τις πρώτες κουβέντες μαζί του. Μάλιστα ο νέος ιδιοκτήτης ανέφερε στους εκπροσώπους που έθιξαν το θέμα της επιστροφής στην κανονικότητα των πληρωμών ότι αυτό είναι αυτονόητο.

Κατά τα λοιπά, στη Συγγρού καθημερινά εμφανίζονται νέοι εργαζόμενοι, αλλά και στελέχη που αναλαμβάνουν πόστα… Ενώ και ορισμένοι πρώην εργαζόμενοι του ΔΟΛ που στην πρώτη φάση της επαναλειτουργίας του δεν είχαν ειδοποιηθεί για να επιστρέψουν στη θέση τους.

Επίσης, όπως μαθαίνουμε, υπάρχει σκέψη για άμεση ενίσχυση ορισμένων εντύπων, αλλά και για την επανακυκλοφορία ένθετων περιοδικών… Οπότε αναμένονται κι άλλες προσλήψεις και επιστροφές εργαζομένων που δεν είχαν επιλεχθεί κατά τη φάση της επαναλειτουργίας του οργανισμού.

---
---
*

1 σχόλιο: