Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Σταχυολογώντας από δω και από κει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΚΚΕ: Τα ίδια κάνουν όλοι με την ΕΡΤ

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ

Η σημερινή κρατική ραδιοτηλεόραση είναι πιστό αντίγραφο της αντίστοιχης που υπήρχε επί ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και καμία σχέση δεν έχει μ’ αυτή, για την οποία αγωνίστηκαν οι εργαζόμενοί της, την εποχή του “μαύρου”.

Κυβερνητική προπαγάνδα, απουσία οποιασδήποτε αντικειμενικής ενημέρωσης, μη τήρηση ακόμη και του απαράδεκτου νόμου για την αναλογική εκπροσώπηση των κομμάτων, παραγκωνισμός των μόνιμων εργαζομένων και αξιοποίηση μικτών και εξωτερικών παραγωγών και πολλά άλλα, είναι μόνο μερικά απ’ τα στοιχεία που πιστοποιούν την παραπάνω πραγματικότητα.

Όσο υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ γι’ αυτή την κατάσταση, άλλο τόσο υποκριτική είναι η στάση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που έκαναν ακριβώς τα ίδια.

---
«Ψύχος» στο Φάληρο για τον Πορτοσάλτε

ΕΝΤΟΝΟΣ προβληματισμός υπάρχει στην διοίκηση του ΣΚΑΪ για τον δημοσιογράφο Αρη Πορτοσάλτε. Αυτό έγραψε ο Χρ. Ξανθάκης στη «Νέα Σελίδα» συμπληρώνοντας: Για την ώρα στο Φάληρο επικρατεί ψύχος αλλά δεν αποκλείεται οι θερμοκρασίες να γίνουν πολικές...

---
ΒΗΜΑτοδότης διαπορών...

Παρέμβαση υπέρ Μαρέβας

Πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν με την απορία ακούγοντας από το ραδιόφωνο τον γνωστό για τα φιλοκυβερνητικά του αισθήματα εκπομπάρχη και αντιπρόεδρο τηλεοπτικού σταθμού, Δήμο Βερύκιο, να εξαπολύει το τελευταίο διάστημα επίθεση φιλίας στη Μαρέβα Μητσοτάκη. Και τι δεν είπε για αυτήν. Οτι είναι διαφήμιση για τη χώρα, ότι τα ρούχα της (του ελληνικού brand Zeus+Dione) μπήκαν σε παλάτι, αφού τα φόρεσε η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, ότι «ο Τσίπρας εάν ήταν… έξυπνος έπρεπε να την είχε φωνάξει στη σύσκεψη για τις τράπεζες, γιατί η Μαρέβα γνωρίζει από τις αγορές και από τράπεζες». Το αποκορύφωμα της επίθεσης φιλίας προς τη σύζυγο του προέδρου της ΝΔ ήρθε από τον εν λόγω εκπομπάρχη όταν αποκάλυψε το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε προσφάτως (σε γνωστό μαγαζί στο Παγκράτι) με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Αθ. Καρτερό. Είπε συγκεκριμένα (σας το μεταφέρω ακριβώς) ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έβαλαν στο στόχαστρο (εννοεί προφανώς το Μέγαρο Μαξίμου) τη Μαρέβα, που είναι η διαφήμιση της Ελλάδας. Με δυο λόγια, έκανε παρέμβαση στο Μαξίμου υπέρ της Μαρέβας. Να σημειώσω ότι στη συνάντηση αυτή ήταν και ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. Το θέμα είναι τι κρύβεται πίσω από αυτή την επίθεση φιλίας. Ισως στο άμεσο μέλλον να το μάθουμε.
---
Ο διευθυντής και το ασυμβίβαστο...

Ποιος διευθυντής μεγάλης, ιστορικής, εφημερίδας προσλήφθηκε πρόσφατα σε εθνικό ειδησεογραφικό πρακτορείο; Και ποιος ισχυρίζεται πως δεν... υπάρχει ασυμβίβαστο ανάμεσα στην επιτελική θέση που κατέχει με την ταυτόχρονη απασχόλησή του ως δημοσιογράφου στο εν λόγω ενημερωτικό μέσο;
---
Ο Σαββίδης ορέγεται τον Sport FM

ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως ο επιχειρηματίας και μιντιάρχης, Ιβάν Σαββίδης, εκτός από τον ΠΑΟΚ το ΕΘΝΟΣ και το OPEN θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητες του στον χώρο των media. Ο Σαββίδης επιθυμεί να αποκτήσει τον Sport FM ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου και όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

---
Σκούρα για τον... Σκουρή

ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ εμφανίζεται ο Δημήτρης Μάρης, για τις επιδόσεις του ραδιοφώνου News24/7 και σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, τελειώνει η περίοδος χάριτος που έχει δώσει στον νέο διευθυντή Βασίλη Σκουρή. Το επόμενο διάστημα το ραδιόφωνο επιστρέφει στις μετρήσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους συντελεστές του.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου