Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*




H Επιθεώρηση Εργασίας 
στις κοινές
εγκαταστάσεις των STAR και ALPHA

Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος από την Επιθεώρηση Εργασίας στις κοινές πια εγκαταστάσεις των STAR και ALPHA στην Κηφισιά.
Ένας έλεγχος που διήρκεσε 4 ώρες και έγινε από συνεργείο αποτελούμενο από τρεις επιθεωρητές και την συνδρομή της ΕΤΙΤΑ λόγω του μεγέθους του κτιρίου και των πολλών υπαλλήλων.
Τα αποτελέσματα του ελέγχου θα γίνουν γνωστά σύντομα.
---
Πρεμιέρα για το «Open»

…την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου
Το πρόγραμμα του νέου τηλεοπτικού σταθμού θα εκπέμπει ζωντανά και θα βρίσκεται κοντά στους τηλεθεατές όλης της Επικράτειας από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.
Το Open έρχεται σε μία κομβική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση και στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, προσφέροντάς τους ποιοτικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
Μία νέα δημιουργική περίοδος με στόχο η τηλεόραση να ξαναβρεί τον εαυτό της και να κερδίσει και πάλι τη θέση που της ταιριάζει στις καρδιές των τηλεθεατών της χώρας μας.
---
Καμμένος: Η «Εφ.Συν»

εκτελεί συμβόλαιο με πολλά χρήματα

Αγριεύει η κόντρα
(στο μεταξύ άσχετο, απαντά σε χρήστη με την ονομασία Μαύρη Χήρα!)

---
ΕΣΗΕΑ με Ρ. Σβίγκου και Κ. Ζούλα

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, συναντήθηκε την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018, με τους εκπροσώπους Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των επαφών που ζήτησε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με τους εκπροσώπους Τύπου των κοινοβουλευτικών κομμάτων, σχετικά με τα ζητήματα του νόμου 1178/1981, της κατάθεσης μηνύσεων και αγωγών κατά δημοσιογράφων, καθώς και του εμπάργκο σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς (ΕΡΤ, ΣΚΑΙ). Στη συνάντηση εκφράστηκαν οι θέσεις της ΕΣΗΕΑ για το αυτόφωρο των δημοσιογράφων, αλλά και η εναντίωση της Ένωσης στην αποχή στελεχών των κομμάτων από συγκεκριμένους τηλεοπτικούς σταθμούς.
---
Τρέχουν και δεν φτάνουν
οι εργαζόμενοι του Mega

O,τι προλάβουν να διασώσουν προσπαθούν αυτό τον καιρό οι εργαζόμενοι του πάλαι ποτέ Μεγάλου καναλιού.
Τις προηγούμενες ημέρες συγκεντρώθηκαν -όσοι απέμειναν και είχαν προβεί σε επίσχεση εργασίας- για να συζητήσουν με δικηγόρο για όσα μπορούν να διεκδικήσουν, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για το κανάλι πλέον πλησιάζει...
Τώρα πως κάποιοι μπορεί να καταλήξουν να πάρουν 10.000 εκεί που θα έπαιρναν 100.000 είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αλλά λέει ο σοφός λαός ‘’στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι’’.
---
Μούδιασμα στη "Live Sport"’

Παγωμάρα επικρατεί στην αθλητική εφημερίδα του Παγκρατίου μετά την παραίτηση του Βασίλη Βέργη από την θέση του διευθυντή.
Από τη μία, τα τρία στελέχη που ανέλαβαν – προσωρινά;- τη διεύθυνση είναι μεν έμπειρα και είχαν ‘’τρέξει’’ την εφημερίδα για κάποιους μήνες πριν γίνει ο διευθυντής ο Βέργης, από την άλλη όμως κάποιοι μιλούν για... αλλαγές που έρχονται και δεν ήθελε να τις ‘’χρεωθεί’’ ο γνωστός αθλητικογράφος από θέση ευθύνης.
Πάντως, ό,τι είναι να γίνει, λένε αυτοί που ξέρουν καλά τα τεκταινόμενα, θα γίνει γρήγορα...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου