Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Προσφυγή για τη ΣΣΕ των τεχνικών στην TV

Οι τεχνικοί της τηλεόρασης έχουν συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2018, μετά την απόφαση του ΟΜΕΔ, που ενέκρινε το τελικό κείμενο της διαδικασίας διαιτησίας. Η ΕΙΤΗΣΕΕ, που δεν συμφωνεί, αναμένεται να προσφύγει στον δεύτερο βαθμό διαιτησίας.
---
“Μπάλα” και με την έβδομη άδεια

Στα χέρια ισχυρού παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η αποτίμηση του τηλεοπτικού σταθμού Action 24. Η απόκτησή του σχετίζεται και με τη διεκδίκηση της μίας από τις δύο εναπομείνασες άδειες εθνικής εμβέλειας.
---
Συνεχίζεται ο σχεδιασμός για το ΣΚΑΪ 24

Ως τις αρχές του νέου έτους προβλέπεται να ξεκινήσει η λειτουργία του ενημερωτικού καναλιού του ΣΚΑΪ. Ολοκληρώνεται παράλληλα και η δεύτερη ιστοσελίδα του ομίλου, www.skai.tv, η οποία θα είναι αφιερωμένη μόνο στο περιεχόμενο της τηλεόρασης, ενώ η ειδησεογραφία θα μεταδίδεται από το www.skai.gr.
---
Ν. Παππάς: «Κάποιοι κατάπιναν
τα μπόνους της ΕΡΤ και τώρα
τη βρίζουν από τα ιδιωτικά κανάλια»

Σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε από τη Βουλή ο Νίκος Παππάς κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης της ΝΔ για την ΕΡΤ, αφήνοντας αιχμές για κάποιους που «κατάπιναν» τα μπόνους της Δημόσιας Τηλεόρασης και τώρα την «βρίζουν» από τα ιδιωτικά κανάλια.
«Κάποιοι κατάπιναν τα μπόνους της ΕΡΤ και τώρα την βρίζουν από τα ιδιωτικά κανάλια» κατήγγειλε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, τονίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση κλιμακώνει την επίθεσή της στην κυβέρνηση γύρω από τη Δημόσια Τηλεόραση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.documentonews.gr/
---
56.952.040 κλήσεις για προώθηση
προϊόντων σε διάστημα 6 μηνών!

Με εκατομμύρια τηλεφωνικές κλήσεις «βομβαρδίζουν»τους συνδρομητές οι τέσσερις εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας που θα μοιραστούν το συνολικό πρόστιμο των 600.000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία από τους ελέγχους της Αρχής Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο https://www.dikastiko.gr/
---
ΠΟΣΠΕΡΤ
Εξάωρες στάσεις εργασίας στην ΕΡΤ

Μετά την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της ΠΟΣΠΕΡΤ για απεργιακές κινητοποιήσεις και την ενημέρωση όλων των συναδέλφων στην τελευταία πανσωματειακή συνέλευση – συγκέντρωση, προχωρούμε σε απεργιακές κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης με δύο εξάωρες στάσεις εργασίας την Τετάρτη 24/10/2018 και την Παρασκευή 26/10/2018 αντίστοιχα, από τις 12.00 έως τις 18.00.

---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου