Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Περιμένουν τις αποφάσεις για τον Αθήνα 9.84

Μετά τον Σεπτέμβριο, όπως όλα δείχνουν, θα ασχοληθεί ο Κώστας Μπακογιάννης με τον ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Αθηναίων. Προς το παρόν δεν δίνεται καμία απάντηση σε όσους με αγωνία ρωτάνε ποια είναι τα σχέδια της νέας Δημοτικής Αρχής για τον «Αθήνα 9,84». Πληροφορίες αναφέρουν πως προωθείται η συνεργασία με άλλα περιφερειακά ΜΜΕ. Στον προθάλαμο των ενδιαφερόμενων για τη θέση του γενικού διευθυντή βρίσκονται και άλλοι δημοσιογράφοι, πολλοί στο περιβάλλον του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νέος ΣΚΑΪ με ελληνικές σειρές

Στροφή στις ελληνικές παραγωγές και στις ψυχαγωγικές εκπομπές από τον ΣΚΑΪ. Ο σταθμός, που κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης των ευρωεκλογών και των επαναληπτικών εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση, προχωράει στο επόμενο βήμα, αλλάζοντας τηλεοπτική ταυτότητα. Ο κύκλος των reality games του Τούρκου Ατσούν Ιλιντζαλί, που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, έκλεισε οριστικά, καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε, δεν θα ανανεωθεί.

Η κάλπη έβγαλε Μ. Παπαπολύζο

Ο Μανώλης Παπαπολύζος, διευθύνων σύμβουλος της DDB, επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΔΕΕ για την περίοδο 2019 – 2021 στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης Διαφημιστικών Εταιρειών. Στις εκλογές εκλέχτηκαν και οι επικεφαλής στους επιμέρους τομείς της ΕΔΕΕ. Οι εκλογές αφορούσαν και την εκλογή επικεφαλής στους επιμέρους τομείς της Ένωσης, για τη διαφήμιση, τις δημόσιες σχέσεις, media specialists, Branding & Design, καθώς και τον τομέα IMC (Integrated Marketing Communications).

Προτάσεις προς ΠΑΟΚ,
ΑΕΚ, ΟΦΗ, ΠΑΟ από ΕΡΤ

Έγγραφα με τις προτάσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που έκανε η ΕΡΤ στις ΠΑΕ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ και ΠΑΟ απέστειλε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Ιωάννης Δρόσος. Σύμφωνα με τη σχετική επιστολή που κοινοποιήθηκε από την ίδια τη δίοικηση της ΕΡΤ, στα επισυναπτόμενα έγγραφα περιλαμβάνονται ακόμη το προσύμφωνο συνεργασίας της εταιρείες με τις ΠΑΕ, ΠΑΟ, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και Παναιτωλικός που υπέγραψε η διοίκηση του Βασίλη Κωστόπουλου, πρώην διευθύνοντος σύμβουλου ΕΡΤ, και της σύμβασης με την ΠΑΕ Ολυμπιακός (209-10 &2010-11) που υπέγραψε η δίοικηση του Χρήστου Παναγόπουλου.

Προκήρυξη για τη θέση
του γενικού διευθυντή στον ΕΔΟΕΑΠ

Τη θέση γενικού διευθυντή, σύμφωνα με το νέο του Καταστατικό (Ν. 4498/2017, υπουργική απόφαση Φ20155/26984/Δ16.673 – ΦΕΚ 1689/15.5.2018), προκήρυξε ο ΕΔΟΕΑΠ.
Η προκήρυξη ανετέθη σε εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, ώστε να συλλέξει και να προεπιλέξει τους επικρατέστερους υποψηφίους και να υποβάλει τα στοιχεία τους στον Οργανισμό. Η τελική επιλογή θα γίνει από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.

Μήνυση Βερναρδάκη στο «Πρώτο Θέμα»

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απαντά ο υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνών, Χριστόφορος Βερναρδάκης, σε κυριακάτικο δημοσίευμα που τον εμφανίζει να έχει ιδιωτικές, οικονομικές διαφορές με εργολάβο οικοδομών.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου