Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

... όποιος δεν θέλει να ζυμώσει ... πόσα χρόνια κοσκινίζει; ...

*
ΕΤΗΠΤΑ
***
*
Ανακοίνωση-Απάντηση
στην εργοδοσία
της εφημερίδας
«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»
και του «ΣΚΑΪ»

H εργοδοσία της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» - του Ρ/Σ και του Τ/Σ «ΣΚΑΪ», ιδιοκτησίας της οικογένειας Αλαφούζου, εξεπλάγη ως ισχυρίζεται από την κινητοποίηση των εργαζομένων της για διενέργεια Γενικής Συνέλευσης. Θεωρεί προφανώς ότι η νέα τάξη πραγμάτων, της επιτρέπει να επιχειρήσει τη διάσπαση του συνδικαλιστικού μας κινήματος.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι δεν θα επιτρέψουμε καμία ενέργεια ενάντια στη διασφάλιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και στην οργανωμένη, συνδικαλιστική μας ενότητα και δράση. Σε συνεργασία με τα Δ.Σ. των λοιπών ενώσεων του Τύπου θα διεκδικήσουμε την υλοποίηση των στόχων μας.
Καλούμε τα μέλη σε επαγρύπνηση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
*

ένα σχόλιο της "Α": ... στις 10 Νοεμβρίου και με τον τίτλο "Περίεργες" αντιδράσεις των σωματείων μας", τα είχαμε ξαναπεί, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Διασωματειακού ... λοιπόν, άλλη μια τέτοια "ανακοίνωση αγανάκτησης" - όπως και η παραπάνω - και ο Αλαφούζος θα το κλείσει το μαγαζί και θα μπαρκάρει μούτσος στα καράβια του ... Συνάδελφοι, της πλειοψηφίας στην ΕΤΗΠΤΑ ... συνάδελφε Θεοχάρη ... ειδικά εσύ, ως επικεφαλής ... μάζεψέ τους γιατί σπέρνουν τον πανικό στους εργοδότες μας με τα γραφόμενά τους ... κάντε το όπως και στην "Εξπρές" του Καλοφωλιά ... με τη γνωστή τακτική του πρόθυμου και ευέλικτου Μυλωνά, "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω" ... ξέρετε εσείς ... και σε τρία - τέσσερα χρόνια το ξανασυζητάμε ... όσοι θα 'χουμε μείνει, φυσικά ... με αγωνιστικούς (και όχι μόνο σε ανακοινώσεις) χαιρετισμούς ...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου