Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

... η Μαριλένα Κατσίμη αναρωτιέται: "Γιατί τέσσερις άδειες"; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στο “πλευρό” των καναλαρχών
η Μαριλένα Κατσίμη της ΕΡΤ, “απορεί”
γιατί ο Παππάς επιμένει σε 4 άδειες…


Παρέμβαση υπέρ της ένωσης των μπαταχτσήδων καναλαρχών από την πρώην γραμματέα της ΕΣΗΕΑ και μισθοδοτούμενη από την κρατική ΕΡΤ, κ. Μαριλένα Κατσίμη σήμερα.

Στην πρωινή εκπομπή “Πρωινή Ζώνη”, που της έχει παραχωρήσει εκ νέου η Δημόσια Τηλεόραση, μετά το “μαύρο” των Σαμαροβενιζέλων, που είχε πέσει ακριβώς για να πριμοδοτηθεί η διαφημιστική πίτα των ιδιωτικών και με προσωρινή άδεια καναλιών, που είχε εξασθενίσει τραγικά λόγω των Μνημονίων ( όπως καταθέτουν οι ίδιοι οι τραπεζίτες στην Επιτροπή της Βουλής ), η κ. Κατσίμη, έχοντας στο πλάι της και τον κ. Χατζιδάκη της ΝΔ, επέμενε να… “αναρωτιέται” γιατί μόνο τέσσερις άδειες λειτουργίας; ( Όταν έχει επανειλημμένα απαντηθεί τόσο στη Βουλή κατά την ψήφιση του ν/σ, όσο και από τον Πρωθυπουργό και τον πολιτικό της προϊστάμενο υπ. Επικρατειάς κ. Ν Παππά …)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη, που ήταν επίσης καλεσμένη στην εκπομπή της, απάντησε: «Διότι υπολογίζεις και με βάση πόσα λεφτά υπάρχουν από τη διαφημιστική πίτα. Διότι και όταν ήταν πάρα πολλά τα κανάλια, εργαζόμενοι είστε σε αυτό το χώρο, να μη ξεχνάμε με τι σχέσεις εργασίας ήταν οι εργαζόμενοι, εάν πληρώνονταν, πόσο καιρό τους άφηναν απλήρωτους, με τι μισθούς, χωρίς ασφάλεια…»

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου