Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

... ο Χάρης, τα εκατ. του Μάκη και οι 208 της "Ε" ...

*
Sport24.gr
***
*

Το νόμιμο ποσοστό
η αποζημίωση Οικονομόπουλου

Εάν και εφόσον εκδικαστεί ποσό στην ΑΕΚ από την οικογένεια Ψωμιάδη, τότε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Χάρης Οικονομόπουλος, θα λάβει την αποζημίωση που προβλέπει ο νόμος και η οποία έχει εγκριθεί από τους μετόχους. Τι δήλωσε ο ίδιος ο δικηγόρος της ΠΑΕ

Με αφορμή το 5 Comments and 0 Reactions από τον κ. Κώστα Καίσαρη σχετικά με την αποζημίωση του Χάρη Οικονομόπουλου από την υπόθεση των κλεμμένων του Μάκη Ψωμιάδη, το Sport24.gr έψαξε το θέμα και σας παρουσιάζει πως έχουν τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα η σύμβαση που έχει υπογραφεί ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Χάρη Οικονομόπουλο και η οποία πέρασε από Γενική Συνέλευση (δηλ τους τότε μετόχους της ΠΑΕ) και εγκρίθηκε, αναφέρει πως η αποζημίωση προς τον νομικό εκπρόσωπο της ομάδας στην υπόθεση Μάκη Ψωμιάδη θα είναι αυστηρά το ποσοστό που αναφέρει ο νόμος (20%) επί του τελικού ποσού που θα κερδίσει η ΑΕΚ.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον κ. Οικονομόπουλο, ο οποίος αρκέστηκε στην παρακάτω δήλωση: "Εάν προτίθεται η ΠΑΕ ΑΕΚ να αυξήσει το ποσοστό της αποζημίωσης μου στο 30%, τότε εγώ και 208 εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας θα ήμασταν ευγνώμονες"

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάρης Οικονομόπουλος (ο οποίος δεν έχει πάρει ευρώ μέχρι στιγμής και αντιθέτως έχει δώσει στην ΠΑΕ χρήματα) έχει οριστεί ως ο νόμιμος διαχειριστής του ποσού που θα επιδικαστεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ, από την υπόθεση Ψωμιάδη, στην περίπτωση που δεν υπάρχει διοίκηση στον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Μάλιστα, ένας από τους όρους τις απόρρητης σύμβασης ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναφέρει πως η ΠΑΕ ΑΕΚ σε κάθε περίπτωση είναι υποχρεωμένη να προσφέρει προστασία στον κ. Οικονομόπουλο, λόγω του "κυνηγητού" στην εδώ και 9 χρόνια υπόθεση των κλεμμένων του Μάκη Ψωμιάδη και της οικογένειάς του.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου