Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

... Βενιζέλος για την "άγνωστη" κυρία Τεγοπούλου ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τι είπε ο Βενιζέλος για Μπόμπολα και Τεγοπούλου
στην κατάθεσή του για τη λίστα Λαγκάρντ

«Για τον κ. Μπόμπολα
ξέρουμε τι επιχειρήσεις έχει,
για την κ. Τεγοπούλου ξέρουμε;»

Εκτός από τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν με την κατάθεση του κ. Βενιζέλου στην επιτροπή, υπάρχει και το πιο ουσιώδες μέρος των όσων είπε για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Σε μέρος της κατάθεσης του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε και σε διάφορες κατηγορίες που του αποδίδονται ότι αποπειράθηκε να συγκαλύψει ονόματα που περιέχονταν στη λίστα, όπως αυτό του επιχειρηματία και εκδότη Γιώργου Μπόμπολα. Στο ethnos.gr, ιδιοκτησίας της οικογένειας Μπόμπολα δημοσιεύεται το επίμαχο κομμάτι της κατάθεσης του κ. Βενιζέλου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το σάιτ.

Κατά το δημοσίευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε για το θέμα: «Με κατηγορούν ότι δεν "προχώρησα" την λίστα Λαγκάρντ γιατί ήθελα με τον τρόπο αυτό να προστατέψω επώνυμους επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες που βρίσκονται σε αυτή, όπως ο κ. Μπόμπολας και άλλοι. Αντικρούω τις εγκλήσεις αυτές, αφού την ίδια ώρα προχώρησα την άλλη λίστα με τους 54.000 Έλληνες καταθέτες στο εξωτερικό που διερευνά το ΣΔΟΕ, στην οποία περιλαμβάνονται πολλά από τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ και πολλά περισσότερα, επίσης μεγαλοεκδοτών όπως του κ. Μπόμπολα αλλά και άλλων όπως της κυρίας Τεγοπούλου με εφημερίδες που στηρίζουν συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους.

Και για τον κ. Μπόμπολα ξέρουμε τις επιχειρήσεις που έχει, τόσο τις εκδοτικές αλλά και τις άλλες, για την κυρία Τεγοπούλου τι ξέρουμε; Που βρίσκει τα χρήματα να βγάζει την εφημερίδα, την ίδια ώρα που αφήνει απλήρωτους τους υπαλλήλους της;»
---
Πηγή: www.lifo.gr
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου