Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

... ΠΟΣΠΕΡΤ : επιστολή "ομάδας απολυμένων ΕΡΤ" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΠΟΣΠΕΡΤ: Κακόγουστη φάρσα η επιστολή
της “ομάδας απολυμένων της ΕΡΤ”
στον Πρωθυπουργό
Ανακοίνωση
Η επιστολή που απηύθυνε προς τον πρωθυπουργό δήθεν «ομάδα απολυμένων της ΕΡΤ», που θέλει να μας εμφανίσει ότι παρακαλάμε για να πάρουμε έστω την αποζημίωσή μας, κινείται μεταξύ κακόγουστης φάρσας και κακοστημένης προβοκάτσιας.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν αταλάντευτα εδώ και 9,5 μήνες τον αγώνα για να ανατρέψουν την απόφαση Σαμαρά- Βενιζέλου. Μπορεί η κυβέρνηση να θέλει να μας οδηγήσει στην εξαθλίωση, αλλά ξεκαθαρίζουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι παρά την επίμονη προσπάθειά της, ούτε απολυμένοι νόμιμα είμαστε, ούτε αδύναμοι και «τελειωμένοι» αισθανόμαστε.

Μέσα από τον συλλογικό αγώνα μας παίρνουμε δύναμη, αντέχουμε και συνεχίζουμε να κρατάμε ανοιχτά τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της ΕΡΤ, το ertopen, την ΕΡΤ3, τις Περιφερειακές ΕΡΑ.

Ο πρωθυπουργός της χώρας όχι μόνο μας λοιδόρησε αλλά κορόιδεψε με τον πλέον αισχρό τρόπο την ελληνική κοινωνία ότι θα επιβαρυνθεί με τις δήθεν γενναιόδωρες αποζημιώσεις μας. Ούτε πιστεύουμε, ούτε έχουμε να ελπίζουμε και να περιμένουμε τίποτα από τον φαύλο Αντώνη Σαμαρά, όπως γράφει η «ομάδα απολυμένων».

Πιστεύουμε στον αγώνα μας και παλεύουμε για να ανατρέψουμε την «κυβέρνηση του μαύρου» και να επαναλειτουργήσουμε την πραγματική Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Τα δικαιώματά μας και το μέλλον μας δεν τα εκχωρούμε σε κανέναν

Αγωνιζόμαστε... Συνεχίζουμε...
---
Διαβάστε την επίμαχη επιστολή εδώ
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου