Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

... ΝΕΡΙΤ - έλα, να πέφτουν οι προτάσεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πιο κυβερνητικό από το Mega
αποκλείεται να είναι...
Αυτό δεν είναι δείγμα διαφάνειας, αυτό είναι δείγμα μαλακίας (και συγγνώμη για την έκφραση). Να απευθύνονται οι υπεύθυνοι της ΝΕΡΙΤ στον κόσμο προκειμένου να προτείνει ο καθένας από μας το όνομα των δημόσιων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων! 


Έβγαλαν και σχετική ανακοίνωση: «Η ΝΕΡΙΤ απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις για την ονοματοδοσία των τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών της Μέσων. Από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 20 Μαρτίου, κάθε ενδιαφερόμενος – επαγγελματίες, συλλογικές κοινότητες και μεμονωμένοι πολίτες – μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το όνομα των τριών τηλεοπτικών καναλιών, των έξι ραδιοφωνικών σταθμών και της κεντρικής ιστοσελίδας της ΝΕΡΙΤ, μέσα από ειδική διαδικτυακή φόρμα».

Έλα να πέφτουν οι προτάσεις. Το ενημερωτικό τους τηλεοπτικό κανάλι πάντως μην το βγάλουν Mega, περισσότερο κυβερνητικό αποκλείεται να είναι. Μάθαμε ωστόσο πόσα θα είναι τα κανάλια τους. Πόσα σκοπεύουν να φτιάξουν δηλαδή. Καταρχάς έξι ραδιόφωνα: ένα ενημερωτικό και αθλητικό μαζί (η ΕΔΡ τώρα), ένα (όπως λένε τώρα!) ελληνικής μουσικής, ένα κλασικής μουσικής και πολιτισμού (το Τρίτο Πρόγραμμα), ένα που θα παίζει μουσικές του κόσμου (το πρώην Kosmos), ένα για τον απόδημο ελληνισμό, κι ένα για τους ξένους πολίτες που ζουν ή επισκέπτονται την Ελλάδα (αυτό θα το κάνουν σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων). Και θα φτιάξουν και τρία τηλεοπτικά κανάλια (ενημερωτικό, πολιτιστικό – ψυχαγωγικό και δορυφορικό).
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου