Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

... ποιός φοβάται την Ελένη Ανδριανού; ...

*
Ανάποδες Στροφές
***
*

Στημένη Καταγγελία


Ο δεξιός βραχίονας της Μαρίας της Σιωπής της ΕΣΗΕΑ και του λεβεντόπαιδου του ΕΔΟΕΑΠ Νίκου Καρούτζου χτύπησε με περίσσια χάρη τη φορά αυτή στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Και ενώ το όργανο αυτό δεν έχει σχεδόν καμία αρμοδιότητα,  έγινε βήμα μιας μισαλλόδοξης επίθεσης εναντίον της συναδέλφου Ελένης Ανδριανού,  εκλεγμένου μέλους του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου.

Το Μεικτό Συμβούλιο είχε συγκληθεί με απόφαση της Προέδρου - η Μαρία το συγκαλεί όποτε τη συμφέρει - για την περασμένη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου.

Και ενώ δεν είχε απαρτία, μια που τα περισσότερα μέλη του Μεικτού θεωρούν σαν αγγαρεία την εμφάνισή τους εκεί και την κοπανάνε συνέχεια,  βρέθηκαν μερικά μέλη του Μεικτού καθώς και τέσσερα μέλη του Δ.Σ.

Ηταν η γραμματέας κ. Μαριλένα Κατσίμη, που διακαώς επιθυμεί την Κατσίμειο Ακαδημία,  ο κ. Χρήστος Κυρίτσης, η κ. Νανά Νταουντάκη, από τα πλέον έμπειρα και ικανά στελέχη της ΕΣΗΕΑ και ο κ. Γιώργος Φιλιππάκης.

Παρόλο που δεν υπήρχε απαρτία η κ. Νανά Νταουντάκη πολύ σωστά είπε ότι μπορεί να γίνει μια ενημέρωση για τις επισκέψεις ομάδας μελών του Μεικτού σε διαδικτυακές εφημερίδες τη μέρα της πρόσφατης απεργίας.

Να όμως που κάποιοι, όπως φάνηκε, είχαν έρθει προετοιμασμένοι για επίθεση στην συνάδελφο Ελένη Ανδριανού με επικεφαλής τον εκπρόσωπο του ΑΝΤ1, κ. Χρήστο Μαζανίτη, από τους ένθερμους υποστηρικτές της Μαρίας της Σιωπής.

Ο κ. Μαζανίτης με σοβαρό ύφος και μπόλικη αγριάδα,  όπως μου είπαν, σηκώθηκε στη μέση της αίθουσας και ζητούσε επίμονα να προχωρήσει σε καταγγελία.

Η κ. Νανά Νταουντάκη πολύ σωστά του ζήτησε πολλές φορές να σταματήσει τις ...τρομερές του καταγγελίες,  ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Γιώργος Φιλιππάκης.

Από την πλευρά της η κ. Κατσίμη, αν και Γενική Γραμματέας δεν έβγαλε κιχ αν και ήταν αυτή που θα έπρεπε να προεδρεύει.

Ευτυχώς που η κ. Νταουντάκη πήρε την κατάσταση στα χέρια της,  αλλά μπροστά στο οργίλο ύφος του κ. Μαζανίτη αναγκάσθηκε να υποχωρήσει.

Τότε ακούσθηκαν δύο τρεις φωνούλες από μερικά μέλη του Μεικτού προς τον κ. Μαζανίτη: "Νίκο άφησέ το για άλλη φορά", πράγμα που σήμαινε ότι η επίθεση εναντίον της κ. Ανδριανού ήταν προσχεδιασμένη από τον Δεξιό Βραχίωνα της Μαρίας της Σιωπής.

Έτσι αν κάποιος άκουγε τον κ. Μαζανίτη θα καταλάβαινε τι είχε γίνει.

Η συνάδελφος κ. Ελένη Ανδριανού είχε προφανώς καταγγείλει τη στάση των δημοσιογράφων στα κανάλια, που δεν λέγανε κουβέντα για το Νίκο Ρωμανό.

Ελα όμως που η καταγγελία της κ. Ανδριανού ενόχλησε σφόδρα τον κ. Μαζανίτη που ξεσπάθωσε κατά πάντων. Ο κ. Μαζανίτης συνέχισε για πολύ να διαβάζει και να λέει τις απόψεις του,  που σε ορισμένα σημεία σε έκαναν να ανατριχιάζεις.

Στο τέλος ανέφερε ότι ο ίδιος και ο εκπρόσωπος στο Μεικτό της "Real News", κ. Χαλαβαζής,  στυλοβάτης και αυτός της Μαρίας της Σιωπής και δύο ακόμα μέλη του Μεικτού θα προχωρούσαν σε καταγγελία στο Πειθαρχικό σε βάρος της κ. Ελένης Ανδριανού.

Να θυμίσουμε όμως στους συναδέλφους μια παλιότερη θέση του κ. Μαζανίτη επίσης στο Μεικτό πριν από ένα χρόνο: Τότε ο αξιότιμος συνάδελφος είχε ζητήσει να μην συμμετέχει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ στις πορείες των δημοσιογράφων γιατί τον ενοχλούσε...

Επίσης, ο κ. Μαζανίτης ήταν αυτός που στήριξε με υπόμνημά του τους δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 που κατατρομοκράτησαν τους πολίτες την παραμονή των Ευρωεκλογών, επιτιθέμενος με μανία κατά της ΕΣΗΕΑ που τόλμησε να τους επιπλήξει.

Τι λέτε, σας θυμίζουν τίποτα αυτά;
Πιρανχας
---
πηγή: http://www.anapodos.com/
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου