Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

... αιχμές μέσα από τα Μέσα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Ένα …μικρό δάνειο 26 εκατ. ευρώ σε μικρό κανάλι φαίνεται πως χορηγήθηκε το τελευταίο διάστημα. Κι έτσι κάπως μειώνεται η “ψαλίδα” στις δημοσκοπήσεις, μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

@ Έχουν τα κυβερνητικά στελέχη τον τρόπο τους, και τα Μέσα που προτιμούν…

@ Στήνεται επαρχιακό δίκτυο από άνθρωπο που γνωρίζει το παχνίδι της ενημέρωσης και προς το παρόν παραμένει χωρίς τηλεοπτική στέγη.

@ Το 2012 η Μαρία έκρυβε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι για τα χρήματα που έφερνε η χώρα από την Ιταλία. Τώρα, εν χορώ, τα κυβερνητικά στελέχη μιλάνε για “bank run”.

@ Το ψάχνουν πολύ στο MEGA, αλλά άκρη δεν βγάζουν. Τώρα λένε πως δεν συμφωνούν όλοι στο πρόσωπο της Όλγας, με το επιχείρημα πως έχει η ίδια αποχωρήσει από το δελτίο. Δεν βγάζουν άκρη.

@ Η τρομοκρατία από τα Μέσα συνεχίζεται.

@ Οι τηλεοπτικοί σταθμοί δίνουν τα ρέστα τους στην προπαγάνδα, μαζί με τις περισσότερες ξένες εφημερίδες και δίκτυα, και την πλειονότητα των αστέρων και των επώνυμων αρθρογράφων.

@ Το μοντέλο του τρόπου που διαχειρίστηκαν το Δεκέμβριο του 2008 με τη δολοφονία Γρηγορόπουλου και εφάρμοσαν με επιτυχία το 2010 και το 2012, που προφήτευαν πως θα ζήσουμε ξανά τη Μικρασιατική Καταστροφή, επιστρέφει με πολύ μεγαλύτερη ένταση.

@ Η ΕΣΗΕΑ, το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας και η ΠΟΕΣΥ, ακόμη δεν έχουν αντιδράσει.

@ Μάλλον στην Ένωση υποδέχονται ακόμη τον Α. Σαμαρά.

@ Δεν πολυβλέπουμε το ενδεχόμενο καθόδου του Χρήστου Μεμή στο Φάληρο. Άλλες αλλαγές στην τηλεόραση του ομίλου, ίσως.

@ Απόψε το βράδυ πάντως θα μιλήσουν ξανά οι τραπεζικοί υπάλληλοι.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου