Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 5/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αναβολή
για την κατάθεση νομοσχεδίου για την ΕΡΤ!



Δεν θα κατατεθεί σήμερα το σχέδιο νόμου για την ΕΡΤ και όπως όλα δείχνουν ούτε αύριο. Η αιτιολογία για την καθυστέρηση είναι η “ασθένεια” του υπεύθυνου νομικού συμβούλου. Κατά πληροφορίες ωστόσο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η επεξεργασία όλου του σχεδίου για το πως θα επανέλθει η ΕΡΤ.

---

Λάθος κούρεμα επιχείρησε ο Βαρουφάκης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θλιβερή και πρωτοφανής είναι η συμπεριφορά του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη με το haircut στην ενημέρωση. Ανάλογη όμως είναι και η στάση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, με την ανακοίνωση - «χάδι» για να βγάλει την υποχρέωση. Η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων οφείλει να του επισημάνει ότι λάθος κούρεμα επιχείρησε. Το δικαίωμα στην ενημέρωση δεν κουρεύεται κύριε…

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

---

Συνεχίζει στον Alpha η F1


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Alpha εξασφάλισε και για το 2015 τα δικαιώματα προβολής των αγώνων της Formula 1. Μία ακόμη χρονιά με ανατρεπτικές μονομαχίες, πάθος και συγκινήσεις. Είκοσι GrandPrix. Είκοσι Κυριακές, με άφθονο θέαμα από πίστες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

---

Επαναληπτικές εκλογές στο ΑΠΕ

Σε επαναληπτικές εκλογές την Τετάρτη 10 Μαρτίου για την εκλογή του εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΑΠΕ. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στις Ματίνα Μπαλτά και Σοφία Αραβοπούλου που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους στον πρώτο γύρο. Συνολικά επί 232 εγεγγραμμένων, ψήφισαν 171 και έλαβαν: Η Ματίνα Μπαλτά με 67 ψήφους, η Σοφία Αραβοπούλου 39 ψήφους, η Αγγελική Μυλωνά 27 ψήφους και ο Παναγιώτης Δερνέλης 27 ψήφους, ενώ υπήρξαν και 11 λευκά

---

Άδειες σε TV
και δάνεια σε media στη λίστα Βαρουφάκη



H πρόθεση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να τεθούν νέοι κανόνες στο τηλεοπτικό σκηνικό εκφράστηκε και στη λίστα Βαρουφάκη προς το Eurogroup. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η κυβέρνηση δεσμεύεται να «ενεργοποιήσει άμεσα την τρέχουσα (αν και αδρανή) νομοθεσία που ρυθμίζει τα έσοδα των Μέσων Ενημέρωσης (έντυπων και ηλεκτρονικών), διασφαλίζοντας (μέσω κατάλληλων δημοπρασιών) πως θα πληρώνουν στο κράτος τις τιμές αγοράς για τις συχνότητες που χρησιμοποιούν και πως θα απαγορεύεται η συνεχιζόμενη λειτουργία μονίμως ζημιογόνων Μέσων Ενημέρωσης (χωρίς διαφανή διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης)».
---
πηγή: http://www.typologies.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου