Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

... "Α" - είμαστε τέσσερα (4) χρόνια εδώ - συνεχίζουμε ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Γίναμε ...εκατομμυριούχοι !

Το ιστολόγιό μας μετρά πλέον τέσσερα (4) χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο - πρωτοβγήκαμε τον Μάιο του 2011 - και ο "δημοσκόπος" μας κατέγραψε 1.000.000 και πλέον μοναδικές (χωρίς "αναβολικά", "σπρωξίματα" και "συμπληρώματα ενδυνάμωσης") εισόδους ανάγνωσης.

Σε καιρούς γενικευμένης λιτότητας και απαξίας των εργαζομένων, ιδιαίτερα στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, θεωρούμε ότι το ιστολόγιό μας, που ειρήσθω εν παρόδω ξεκίνησε ως ένα "στενά" ΕΤΗΠΤΑδικο παραταξιακό διαδικτυακό βήμα, κατάφερε - σε γενικές γραμμές - να σταθεί με αξιοπρέπεια και να βάλει ένα απειροελάχιστο λιθαράκι στο οικοδόμημα της πληροφόρησης των συναδέλφων μας στα ΜΜΕ.

Η εντελώς - μα, εντελώς - ερασιτεχνική και πέρα από κάθε αμφισβήτηση... υποκειμενική αυτή προσπάθεια, ευελπιστούμε ότι θα έχει μια εξίσου καλή συνέχεια.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι κάνουν "κλικ" πάνω μας, έστω και κατά λάθος...

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι είναι δυσαρεστημένοι από εμάς - ιδιαίτερα αυτούς που το έχουν δείξει με την αποστολή ικανού, για το "ανάστημά μας", αριθμού εξώδικων διαμαρτυριών...

Υπόσχεση: Θα συνεχίσουμε στο ίδιο ύφος, ήθος και συνέπεια να καταγράφουμε ό,τι πέφτει στην αντίληψή μας και έχει να κάνει με τον όμορφο, αγγελικά πλασμένο κόσμο των ΜΜΕ ...

Έρρωσθε...

Για την "Α"

Σταύρος Χριστοδουλάκης
---
*

1 σχόλιο:

  1. Εύχομαι να φτάσετε το δισεκατομμύριο με πλουραλισμό και ''λιγότερες'' εμμονές! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή