Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

... Ανδρέας Γιαννίκος - Super TV και οι απλήρωτοι ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

O Γιαννίκος στα ίδια κόλπα

Φαίνεται ότι μία χαρά έμαθε τα κόλπα και τα βήματα ο Ανδρέας Γιαννίκος από τον πατέρα του Κωνσταντίνο Γιαννίκο και για μία ακόμη φορά χτυπάει «κανόνι» σε εργαζόμενους της επιχείρησής του. Ο νεαρός Γιαννίκος εδώ και δυόμισι περίπου χρόνια έχει την εταιρεία Web Entertainment Εκδοτική Α.Ε. στο Μαρούσι που εξέδιδε και το εβδομαδιαίο περιοδικό Super tv.

Η έκδοση του περιοδικού ανεστάλη πριν από ενάμιση μήνα αλλά οι εργαζόμενοι δεν έχουν ακόμη αποπληρωθεί χρωστούμενα δεδουλευμένα.

Συγκεκριμένα πλήρωσε εργαζόμενους που απασχολούσε ως μισθωτούς μιας και υπάρχουν σοβαρές κυρώσεις από το νόμο, αλλά αποφεύγει να καταβάλλει τα οφειλόμενα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους που απασχολούσε με μπλοκάκι ενώ προσφεύγει ακόμη και σε τηλέφωνα εκφοβισμού προς αυτούς με στόχο να μην κινηθούν νομικά εις βάρος του. Ο Ανδρέας Γιαννίκος θεωρεί ότι ακόμη παραμένει στο απυρόβλητο και συνεχίζει έτσι την πάγια τακτική του να αφήνει απλήρωτους εργαζόμενους, ακριβώς όπως στο παρελθόν έπραξε και ο πατέρας του που ως γνωστόν υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του σκανδάλου του Alter. Μάλιστα εργαζόμενοι που έχουν επικοινωνήσει με την εταιρεία θέλοντας να μάθουν αν θα τους δοθούν τα δεδουλευμένα τους, αντιμετωπίζουν την πλήρη αδιαφορία του πρώην εργοδότη τους αλλά και την πρόθεσή του να… τσεπώσει για μία ακόμη φορά χρήματα εργαζομένων.

Να σημειώσουμε ότι στα δυόμισι χρόνια λειτουργίας του περιοδικού, δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι που σταμάτησαν τη συνεργασία τους τώρα που έμειναν απλήρωτοι, αλλά και άλλοι εργαζόμενοι που είχαν αποχωρήσει από την έκδοση νωρίτερα. Δεν πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει η δράση του συγκεκριμένου επιχειρηματία; Γιατί όπως δείχνει πάντα πίσω του αφήνει «θύματα» σε όποιο επιχειρηματικό βήμα έχει κάνει μέχρι στιγμής.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου