Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

... Ψυχάρης, Κυριακού, Κοντομηνάς: Λεφτά υπάρχουν ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

500 ευρώ σε όλους στον ΔΟΛ


Θετική έκπληξη προκάλεσε στους εργαζόμενους του ΔΟΛ η ανακοίνωση της διοίκησης ότι λόγω των εξελίξεων και της αργίας των τραπεζών ο Σταύρος Ψυχάρης αποφάσισε να δώσει 500 ευρώ. Πρόκειται για μια ανακουφιστική κίνηση δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι του οργανισμού έχουν πληρωθεί – όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενη ανάρτηση το πρωί, μόνο για το πρώτο 15νθήμερο του Μαΐου.
---
Κανονικά θα καταβληθεί
η μισθοδοσία στον ΑΝΤ1


Με εσωτερική ανακοίνωση προς όλους τους εργαζόμενους η διοίκηση του ομίλου ANTENNA ενημέρωσε ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στη χώρα, θα καταβληθεί κανονικά η μισθοδοσία του μήνα. Μάλιστα από αύριο αν ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την τροφοδοσία των ΑΤΜ και με τις συντάξεις θα είναι στη διάθεση των εργαζομένων, μετά από έγκαιρη παρέμβαση του Managing Director Στρατή Λιαρέλλη τις προηγούμενες ώρες.

Διαβάστε στη συνέχεια το κείμενο που έφθασε στους εργαζόμενους του ομίλου:

«Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΕΝΝΑ, ΣΥΝΕΠΗΣ, όπως όλα αυτά τα χρόνια, έχει ήδη αποστείλει τη μισθοδοσία μας στις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Όπως μας γνωστοποίησαν οι τράπεζες, λόγω αυξημένου φόρτου εσωτερικών εργασιών και διαδικασιών τους, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς μας, το αργότερο εντός 3 ημερών από τη συνήθη ημερομηνία κατάθεσης (30/6/2015)».

---
Κανονικά η καταβολή
της μισθοδοσίας στον ALPHA


Καμία ανατροπή δεν πρόκειται να επιφέρει η αργία των τραπεζών στον προγραμματισμό της διοίκησης του ALPHA ως προς την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κανονικά θα γίνουν οι πληρωμές, για αυτό και οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η εταιρία, ούτε δανεισμό ούτε άλλες υποχρεώσεις προς τις τράπεζες έχει, σε αντίθεση με ο,τι συμβαίνει στα περισσότερα «μαγαζιά»… Γεγονός που της δίνει την ευκαιρία να ικανοποιεί στην ώρα τους τις πληρωμές της… Ωστόσο το πιο σημαντικό από όλα, ειδικά στο πρωτόγνωρο περιβάλλον που βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ελλάδα, είναι η εντολή του Δημήτρη Κοντομηνά στη διοίκηση του ALPHA να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των εργαζομένων.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου