Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 16/6...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Περιμένοντας την ΕΡΤ3

Αυτή τη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει, εκτός απροόπτου, και η ΕΡΤ3 στις οθόνες. Τα περισσότερα τεχνικά προβλήματα έχουν λυθεί και τις επόμενες ημέρες το σήμα της -που δεν διακόπηκε επί δύο χρόνια- θα επανέλθει σε όλη τη χώρα. Παράλληλα, το τηλεοπτικό κανάλι της ελεύθερης, αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ3 στο YouTube εντάχθηκε στην ΕΡΤ, θυμίζοντας τον επίπονο και μαχητικό αγώνα που έγινε στη Θεσσαλονίκη.
---
Διαφήμιση χωρίς περιορισμούς
εντός ομίλων ΜΜΕ

Πράσινο φως από το ΕΣΡ στις συνδεδεμένες και θυγατρικές εταιρείες των ιδιοκτητών τηλεόρασης να διαφημίζονται χωρίς περιορισμούς στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η διευκρίνιση δόθηκε από το ΕΣΡ σε ερωτήματα που κατέθεσαν τα τηλεοπτικά κανάλια μετά το έγγραφο για την καταγραφή των συνδεδεμένων εταιρειών των καναλιών από την ανεξάρτητη αρχή. Όπως σημείωσε το ΕΣΡ οι διαφημίσεις προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρείες που σχετίζονται μετοχικά με τους μετόχους των τηλεοπτικών σταθμών, δεν προσμετρούνται στο διαφημιστικό χρόνο.
---
Πούλησε 91 χιλ. φύλλα η “Καθημερινή”

Σημαντική άνοδο πέτυχε η “Καθημερινή” με τη νέα προσφορά των εκδόσεων της Disney. Η εφημερίδα την περασμένη Κυριακή διανέμοντας τα ακυκλοφόρητα κόμικς του Καρλ Μπαγκς, πούλησε 91 χιλ. φύλλα. Με την ιδέα των συνταγών του “Γαστρονόμου” η εφημερίδα πέτυχε, σε αυτή την εποχή της συρρίκνωσης των κυκλοφοριών, να διατηρήσει ένα μέρος των αναγνωστών της.
---
Παραίτηση για την έρευνα

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, Παναγιώτη Νικολούδη να διατάξει προκαταρκτικό έλεγχο για τον τρόπο που η ΔΕΗ τα προηγούμενα χρόνια επένδυε τα διαφημιστικά της κονδύλια, απόφαση που οδήγησε και στην παραίτηση του Κίμωνα Στεριώτη, Διευθυντή Επικοινωνίας της Επιχείρησης επί 9 συναπτά έτη.
---
Τα parapolitika.gr με νέα εικόνα

Με νέα είκονα το site των “Παραπολιτικών”. Η ιστοσελίδα του συγκροτήματος βελτιώθηκε αισθητά και πλέον επιτρέπει στον αναγνώστη να διαβάζει, χωρίς να ταλαιπωρείται την τρέχουσα ειδησεογραφία και τα θέματα των 3 εφημερίδων του ομίλου (“Παραπολιτικά”, “Επένδυση”, “Ορθόδοξη Κιβωτός”) και του ραδιοφωνικού σταθμού.
---
Υβριδική TV από τον ΟΤΕ

Εκτός από το OTE TV GO, ο ΟΤΕ σχεδιάζει μια ακόμη παρέμβαση στον τομέα της τεχνολογίας. Πρόκειται για το υβριδικό OTE TV, που, όπως είπε ο Μιχάλης Τσαμάζ θα επιτρέπει στους συνδρομητές, μέσα από έναν αποκωδικοποιητή, να έχουν πρόσβαση μέσω δορυφόρου αλλά και ευρυζωνικής σύνδεσης, συνδυάζοντας τα οφέλη και από τις δύο πλατφόρμες.
---
Τον... σκούπισε

Με σκορ 3-0 στη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ, ο Ολυμπιακός έκανε το sweep απέναντι στον Παναθηναϊκό, φτάνοντας στην κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Α1 μπάσκετ.

Με τους οπαδούς του στο πλευρό του και με το ψυχολογικό εφαλτήριο τού εκτός έδρας break από τον προηγούμενο αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του και έφτασε στο επιβλητικό 93-74, στον τρίτο μεταξύ τους τελικό.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου