Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

... κάλεσμα για το παναττικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ στο ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ

11 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΩΡΑ 19:30

Προσυγκέντρωση στα γραφεία του σωματείου, Αιόλου 104, στις 19:00
.
Τώρα που οι μάσκες της συγκυβέρνησης πέφτουν.

Τώρα που καλούν το λαό να σκύψει το κεφάλι και να συναινέσει στη σφαγή του.

Τώρα που προβάλλεται ως μονόδρομος η λογική του «μικρότερου κακού», πρέπει οι εργαζόμενοι, η λαϊκή οικογένεια, να ορθώσουμε το ανάστημά μας.

Να προβάλλουμε εμείς τα δικά μας κριτήρια για την ανάπτυξη. Να προβάλλουμε την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών στον αντίποδα των δικών τους αντεργατικών μέτρων.

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι πρέπει να περιμένει κι άλλο. Είναι ξεκάθαρο πια ότι και οι προτάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τους δανειστές. Διατηρούν όλο το μνημονιακό πλαίσιο που νομοθέτησαν οι προηγούμενες «μνημονιακές» κυβερνήσεις και το επεκτείνουν με νέα αντεργατικά μέτρα.

Όποια επικοινωνιακά τρικ και αν επιχειρήσουν, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί. Η αύξηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, η αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης, η διατήρηση του ΕΝΦΙΑ, είναι μερικά από τα μέτρα που προτείνει η «πρώτη φορά αριστερή» κυβέρνηση. Ετοιμάζουν νέα επίθεση στο ασφαλιστικό.

Οι εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες, έχουμε κοινό συμφέρον να αποκρούσουμε τη νέα επίθεση. Να βάλουμε πλώρη ώστε να καλύψουμε τις απώλειες όλων των προηγούμενων χρόνων, να θέσουμε τις ανάγκες μας στο προσκήνιο.

Στα πρακτορεία Τύπου, οι εργοδότες μας συνεχίζουν να αγνοούν τις συνεχείς εκκλήσεις μας για συνάντηση με σκοπό την υπογραφή νέας ΣΣΕ. Μας εκβιάζουν καθυστερώντας τις πληρωμές, σκορπούν την αβεβαιότητα για να «σπρώξουν» τους συναδέλφους προς την έξοδο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους στο παναττικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ενάντια στο νέο μνημόνιο, την Πέμπτη 11/06, στην Ομόνοια, στις 19:30. Προσυγκέντρωση στα γραφεία του σωματείου στις 19:00.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν Γ.Σ. στους χώρους δουλειάς, όπου και θα αποφασίσουμε την κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων ώστε να υποχρεώσουμε τις εταιρείες να υπογράψουν νέα ΣΣΕ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου