Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

... ΕΡΤ - και ξανά εξωτερικές παραγωγές - τα ίδια πάλι ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ούτε 100 χιλιάδες ευρώ το δίμηνο
για το Kosmos FM και το Τρίτο Πρόγραμμα


Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνουμε; Παρά την πλήρη επαναλειτουργία της η ΕΡΤ θα δαπανήσει 85.337 ευρώ για 2 μήνες σε εξωτερικές εταιρίες παραγωγής προγράμματος.

Είναι δυνατόν; Μας δουλεύουν; Ανέβηκαν λοιπόν χθες στη Διαύγεια οι συμβάσεις της ΝΕΡΙΤ με τις εταιρίες «ANK Μουσική & Ψυχαγωγία ΕΠΕ» και «Power Music Productions Α.Ε.», για την παραγωγή προγράμματος του Τρίτου και του Kosmos αντίστοιχα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο, μετά από τις εισηγήσεις του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και την προφορική εισήγηση του μέλους του ΔΣ, Μιχάλη Γρηγορίου (τα έδωσε όλα και το πέτυχε!), τροποποιούνται οι δύο συμβάσεις ως προς το μηνιαίο κόστος ανάθεσής τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΡΤ θα πληρώσει 4.800 ευρώ τον Ιούνιο και 6.137 ευρώ τον Ιούλιο (10.937 ευρώ σύνολο) για το Kosmos FM, και 36.700 ευρώ τον Ιούνιο και 37.700 ευρώ τον Ιούλιο (74.400 ευρώ σύνολο για δύο μόνο μήνες) για το Τρίτο Πρόγραμμα. Όλα μαζί 85.337 ευρώ μόνο, τζάμπα πράμα.

Συγγνώμη αλλά υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνουμε; Πληρώνουν ένα σκασμό χρήματα σε εξωτερικές παραγωγές ενώ άνοιξε ξανά η ΕΡΤ με όλους τους εργαζόμενους στις θέσεις τους; Τα ίδια κάνουν και πάλι; Και συνεχίζουν το χαβά της ΝΕΡΙΤ;

Ελπίζουμε τουλάχιστον τα ΝΕΑ να ευχαριστήθηκαν τώρα...



---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου