Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

"Στο Κόκκινο" - το δώρο είναι η ατομική σύμβαση του μείον 20%!

*
Κατάληψη ΕΣΗΕΑ
***
*

Η Διοίκηση του ΚΟΚΚΙΝΟΥ καταθέτει
από σήμερα το "δώρο Χριστουγέννων" στους
εργαζόμενους: περάστε από το γραφείον
για την ατομική σας σύμβαση!

Ημέρα απεργίας και οι απεργοί εργαζόμενοι στον Ρ/Σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ λάβανε σήμερα μέιλ από τον Διευθύνοντα σύμβουλο της LEFT MEDIA A.E., Κωνσταντίνο Νικόλτσιο, με το οποίο τους καλεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις που περιλαμβάνουν 20% μειώσεις μισθών και μη απόδοση των δυο δεδουλευμένων μισθών. 

Η κίνηση αυτή της διεύθυνσης του Κόκκινου έρχεται μόλις ένα μήνα και κάτι περίπου από την παρουσίαση της απόφασης της Π. Γ. του ΣΥΡΙΖΑ στους εργαζόμενους τους σταθμού που περιελάμβανε 20% μείωση μισθών, μη απόδοση δύο οφειλόμενων δεδουλευμένων μισθών και σχέδιο ενοποίησης των μέσων του κόμματος, δηλαδή όλων των περιφερειακών σταθμών «Στο Κόκκινο» (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Πάτρα), της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» και των ιστότοπων www.stokokkino.gr, www.avgi.gr και www.left.gr. Μάλιστα τους είχαν προειδοποιήσει ότι όποιος/α δεν δεχτεί τις μειώσεις θα απολυθεί. (http://katalipsiesiea.blogspot.gr/2017/11/20.html). 

Οι εργαζόμενοι έχουν ήδη δώσει τη συλλογική απάντησή τους μέσω της γενικής τους συνέλευσης, λέγοντας όχι στις μειώσεις μισθών και στο ανύπαρκτο “σχέδιο διάσωσης” (http://katalipsiesiea.blogspot.gr/2017/11/blog-post_28.html), ενώ κάποιοι εργαζόμενοι σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν στείλει και εξώδικο στην εταιρεία, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει απάντηση. Παράλληλα, μετά από επιμονή των εργαζομένων, ο διευθύνων σύμβουλος κατέθεσε τελικά στην ΕΣΗΕΑ γραπτά την προφορική πρόταση που είχε κάνει η διοίκηση στους εργαζόμενους περί μειώσεων.

Όχι” στις αντίστοιχες προτάσεις της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ περί μειώσεων μισθών έχουν πει ήδη και οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα Αυγή, κατά συνέπεια είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αντίστοιχης πρότασης και σε αυτούς.

---
*

2 σχόλια:

  1. Η πιο σκληρη "αντιπολιτευση" για τον ΣΥΡΙΖΑ ειναι αυτοι οι Νικολτσιοι, οι Γκαναδες και αλλα παρασιτα που χρησιμοποιουν το κομμα για ιδιοτελεις σκοπους. Οσο τους αφηνουν να λυνουν και να δενουν, τοσο θα απομακρυνονται οι ψηφοφοροι και θα πηγαινουν χαμενοι οι κοποι των αγνων αγωνιστων που μας εφεραν στην κυβερνηση. Ας μη διαφευγει απο κανενα, οτι αυτα τα παρασιτα προσκολλωνται σε καθε κυβερνηση και τα ακολουθει ενα θολο παρελθον σχετικα με διαχειριση οικονομικων. Μη μας πιανει κορόιδα ο Άντωνις με τους Δουρειους Ιππους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Νικόλτσιος (αν δεν πρόκειται για συνωνυμία) έχει πλούσια εμπειρία σε προγράμματα διάσωσης εταιριών των ΜΜΕ. Από το 2010 είχε αναλάβει την εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ και τους απλήρωτους εργαζόμενους. Τότε κονδύλια χρηματοδότησης της ΕΞΠΡΕΣ βρέθηκαν, οι εργαζόμενοι παρέμειναν απλήρωτοι, έχασαν τις αποζημιώσεις τους και εταιρεία πτώχευσε.
    Ανώνυμος (από τους επωνύμους ανέργους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή