Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Αλλαγή διευθυντών στα ΝΕΑ

*
Ανασυγκρότηση
***
*
e-mail αναγνώστη
Ευδοκίμως αποχωρήσας ο Λάμψιας


Αποχωρεί μετά από 11 κρίσιμους μήνες και αναλαμβάνει ο Μαντέλας

Και επίσημα αλλαγή φρουράς στη διεύθυνση των ΝΕΩΝ, τέσσερις μήνες μετά την εξαγορά του ΔΟΛ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Παναγιώτης Λάμψιας αποχωρεί από τη θέση του διευθυντή της εφημερίδας όπως είχε διαφανεί από το απόγευμα της Παρασκευής και αναλαμβάνει ο Γιώργος Μαντέλας (που πριν δεκαπέντε ημέρες προαλειφόταν για διευθυντής σύνταξης του «Βήματος»).

Ο Παναγιώτης Λάμψιας ανέλαβε τη διεύθυνση των ΝΕΩΝ τον περασμένο Φεβρουάριο, λίγο πριν την αποχώρηση του Σταύρου Ψυχάρη από τον ΔΟΛ και σε πείσμα όλων κατάφερε να την κρατήσει ζωντανή, όταν όλοι προεξοφλούσαν το αντίθετο! Μπήκε μπροστά, εμψύχωσε τους εργαζόμενους που τον εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή αν και έμειναν απλήρωτοι, αλλά όλοι μαζί οδήγησαν μετά από 7 μήνες (μέχρι τον Αύγουστο) το καράβι σε απάνεμο λιμάνι.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Λάμψιας, αφού ο οργανισμός πέρασε στην ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη ανέλαβε το δύσκολο έργο της προσαρμογής στις νέες επώδυνες ατομικές Συμβάσεις Εργασίας. Και εκεί όμως τα κατάφερε άριστα!..
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

8 σχόλια:

  1. Ολα τα καταφερε αριστα υπερ των τραπεζων και κατα των εργαζομενων, που τους εξαπατησε κατ' επαναληψη, λεγοντας τους οτι θα πληρωνονταν αμεσα τα οφειλομενα της ειδικης διαχειρισης και οτι απο την ALTER EGO θα προσλαμβανονταν σχεδον ολοι και με μικρες μειωσεις στους μισθους. Αυτος ηταν ο Λαμψιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ την στιγμή που οι νόμοι αυτού του κράτους προστατεύουν τις τράπεζες και όχι τους εργαζομενους σε τι φταιει ο Λάμψιας;Ας μην του χρεώσουμε τις αμαρτίες του αιώνα. Κάποτε η αλήθεια θα ΛΑΜΨει. Σαν άνθρωπος όμως ειναι διαμάντι.

      Διαγραφή
    2. Οταν ξεπουλας 300 ανθρωπους και τον ευεργετη σου (Ψυχαρη) για να γινεις αρεστος σε τραπεζιτες και πολιτικους κυκλους, μονο δημοσιογραφος δεν εισαι. Ενας υπαλληλος εισαι με κοντα ποδια και αργη και βασανιστικη τιμωρια.

      Διαγραφή
  2. Ο Παναγιώτης Λάμψιας είναι ένα λεβεντόπαιδο με όλη τη σημασία της λέξης. Απλήρωτοι μηνες και δουλεύαμε γιατί αυτός μας έδινε δύναμη και κουράγιο. Η θλίψη μας χτες ήταν πιο μεγάλη κι από τότε που κλείναμε... Καλή συνέχεια Κύριε Λάμψια να ξέρετε ότι στα ΝΕΑ έχετε μόνο φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ?ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΦΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ.ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς, ο κύριος Λαμψιας όπως και ο κύριος Καρακούσης αποδείχτηκαν μικρότεροι των προσδοκιών. Ηταν αυτοί που ενθάρρυναν το δημοσιογραφικό προσωπικό του τέως ΔΟΛ, όσοι είχαν απομείνει, να κρατήσουν με θυσίες τον οργανισμό ανοιχτό για να μην μειωθεί η αξία του, με αποτέλεσμα όταν αυτός πέρασε στον νέο ιδιοκτήτη με ελάχιστο κοστος, κάποιοι από αυτούς να μείνουν άνεργοι μετα απο πολυετή προσφορά στον χώρο και πάρα τις υποσχέσεις των διευθυντών του Βήματος και των Νεων...για ποια λεβεντοπαιδα ακριβώς μιλάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καρακουσης και ο Λαμψιας εχουν συγκεντρωσει την οργη του 90% και των εργαζομενων και των μη προσληφθεντων στην ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ. Οι μονοι που τους υποστηριζουν ειναι καμμια δεκαρια αρχισυντακτες και υψηλομισθοι συντακτες. Αυτη η οργη θα τους κυνηγαει παντα, μια και πιο πολυ απο τους νταβατζηδες φταινε τα δουλικα τους!

      Διαγραφή
  4. Μη τσιμπατε παιδια, τον απελυσε ο Μαρινακης πριν κλεισει χρονο και ζηταει αποζημιωση. Ετσι επαληθευονται οι παροιμιες "οταν σκαβεις το λακκο του αλλουνου, πεφτεις ο ιδιος μεσα" και "την προδοσια πολλοι αγαπησαν, τον προδοτη κανείς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή