Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



Τέλος ο Βασίλης Χιώτης
από τα ΜΜΕ του «Πρώτου Θέματος»

Επόμενος στόχος να πολιτευθεί με τη ΝΔ στη Λέσβο ή την Αργολίδα – Βέτο από τον Χαράλαμπο Αθανασίου

Οριστική και καθολική είναι η λήξη της συνεργασίας του Βασίλη Χιώτη με τα media του «Πρώτου Θέματος! Ο δημοσιογράφος που μέχρι πρότινος είχε την ευθύνη του νέου ραδιοφώνου διαφώνησε με τον εκδότη Τάσο Καραμήτσο, τόσο ως προς το budget όσο και σε θέματα στρατηγικής.

Τα σημάδια της διαφωνίας είχαν διαφανεί από το κόψιμο της στήλης του δημοσιογράφου, καθώς και από άλλα θέματα καθημερινής διαχείρισης.

Το αποτέλεσμα είναι ο δημοσιογράφος να αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από την εφημεριδα, αλλά και τα υπόλοιπα Μέσα της επιχείρησης.

Το επόμενο βήμα του Βασίλη Χιώτη – σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η πολιτική. Συγκεκριμένα ακούγεται ότι επιθυμεί να πολιτευθεί με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, είτε στη Λέσβο είτε στην Αργολίδα. Ο δημοσιογράφος συνδέεται και με τις δυο περιοχές, αφού κατάγεται από τη Μυτιλήνη, ενώ διατηρεί ισχυρούς δεσμούς και με την περιοχή του Ναυπλίου και του Άργους.

Ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμη το πράσινο φως από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για καμια από τις περιοχές που ενδιαφέρεται… Και ενδεχομένως να δυσκολευθεί, παρά το γεγονός ότι το όνομα του μετριέται σε έρευνες που διεξάγονται… Διότι υπάρχει βέτο – τουλάχιστον για τη Λέσβο, από τον πρώην υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου!
---
Digital κοροϊδία

Κουίζ

Πριν λίγο καιρό, επιτελικό δημοσιογραφικό στέλεχος digital ομίλου, βλέποντας τις αλλαγές γύρω γύρω, θέλησε να ρωτήσει για το μέλλον του. Αλλωστε είχε παραιτηθεί από γνωστό αθλητικό σάιτ, για να πάει σε άλλο, πακέτο με έντυπο αλλά και εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Του λένε «όλα καλά, συνεχίζουμε». Το επόμενο πρωί απολύθηκε από το digital κομμάτι, λόγω περικοπών! Πάλι καλά που συνεχίζει στο έντυπο ο άνθρωπος…
---
Οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση

Ενθαρρυντικά τα μηνύματα από το ΕΘΝΟΣ

Στα σωστά χερια βρίσκεται το «ΕΘΝΟΣ» στη νέα του εποχή μετά το «διαζύγιο» με τον όμιλο Μάρη. Τη διεύθυνση της εφημερίδας έχει αναλάβει ο Νούλης Χατζηδημητρίου που γνωρίζει όσο λίγοι τη δουλειά… Και ταυτόχρονα στηρίζεται σε ένα επιτελείο πολύπειρων εφημεριδάδων, δείγμα – αν μη τι άλλο – ενθαρρυντικό.

Επίσης, η μεταγραφή του πρώην αναπληρωτή διευθυντή των Νέων και μέχρι πρότινος διευθυντή του News247.gr, Στέφανου Τζανάκη, που ανέλαβε τη διεύθυνση σύνταξης (με έμφαση στο κυριακάτικο φύλλο) δείχνει ότι η εταιρία του Ιβάν Σαββίδη βαδίζει στο σωστό δρόμο.
---
ΕΣΗΕΑ: Καταχρηστική
απόλυση στον Επικοινωνία FM

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει και καταγγέλλει την παράνομη και καταχρηστική απόλυση της συναδέλφου Ματίνας Κουντουρογιάννη, η οποία απολύθηκε χωρίς κανέναν εμφανή λόγο, χωρίς καμία πειστική εξήγηση εκ μέρους της διοίκησης του σταθμού.


Πρόκειται για μια συνάδελφο, η οποία εργαζόταν στο δημοτικό ραδιόφωνο του Ηρακλείου χωρίς να δώσει ποτέ δικαίωμα και η Ένωσή μας θα σταθεί αρωγός στις νόμιμες διεκδικήσεις της.

Το Δ.Σ. της Ενώσεως ζητεί την ανάκληση της απόλυσης της συναδέλφου αμέσως και αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας σήμερα Μ. Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018 από τις 11.00 έως τις 15.00, για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM» και στην ιστοσελίδα «www.94fm.gr».
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου