Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Η εντολή για περικοπές στον ενημερωτικό τομέα μεγάλου σταθμού επηρεάζει κατά πολύ την προσπάθεια ενίσχυσης του δελτίου ειδήσεων.

@ Ενόχληση στον ΣΚΑΪ για δύο προβεβλημένα στελέχη του σταθμού. Ο ένας μάλιστα θεωρούν πως με τη δημόσια παρουσία του εκθέτει συχνά τον σταθμό.

@ Στο μεταξύ εξαφανίστηκε από την τηλεοπτική οθόνη του ΣΚΑΪ η εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «Η δίκη της Δευτέρας».

@ Ακούγεται πως στέλεχος της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ θα είναι υποψήφιος δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

@ Εν αναμονή για τις (μεγάλες) αποφάσεις για την ΕΡΤ.

@ Μεγάλη ανατροπή αναμένεται και στο διαφημιστικό τοπίο από τη συμφωνία που έρχεται σε δυναμικό πεδίο της αγοράς.

@ Να πάει εισαγγελέας στην ΕΡΤ; Αφού το ζητάνε επώνυμα οι δημοσιογράφοι της, γιατί να μην ανέβει;

@ Φυσικά, ο καθένας έχει το βάρος απόδειξης των καταγγελιών. Και αν δεν αποδειχθούν σοβαρές ο δρόμος μετά είναι αντίστροφος, έχοντας καταγγείλει την εταιρεία.

@ Στην ΕΡΤ υπάρχουν δύο κυρίαρχες τάσεις: Η αχαριστία απέναντι σε όσους τους έδωσαν τη δουλειά τους, ξανά, θέσεις, εκπομπές, διευθυντιλίκια και εξουσίες.

@ Φάνηκαν δυστυχώς κατώτεροι των περιστάσεων. Λιγότεροι από τις απαιτήσεις των καιρών. “Ναπολέοντες”, χωρίς στρατό!

@ Η δεύτερη τάση είναι το …αλκοόλ. Από νωρίς το πρωί, τα γραφεία κλείνουν και ξεκινούν οι συσκέψεις με ουίσκι, τσίπουρο και ούζα.

@ Τώρα, θα βγάλουν και μούστο και τον Οκτώβριο θα κάνουν και ρακιτζό, όπως όλα δείχνουν.

@ Άλλοι πάλι σώθηκαν από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και σπεύδουν τώρα και φωνάζουν. Η αχαριστία που λέγαμε…

@ Την ίδια ώρα που το Πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΡΤ, εδώ και ένα χρόνο, δεν έχει αποφανθεί για το σκηνικό με το καζανάκι…

@ Ποιο ήταν το σχέδιο του περασμένου Καλοκαιριού; Στην (τηλεοπτική) πολυκατοικία θα είχαν έδρα 3 διαφορετικοί σταθμοί που θα συγκέντρωναν ποσοστό άνω του 50%.

@ Αυτό δεν συνέβη καθώς ο ένας εκ των δύο αποφάσισε να υπαναχωρήσει και όλα σταμάτησαν μέχρι που βρέθηκε ο επόμενος ενδιαφερόμενος

@ Όποιος πιστεύει πως αυτή η ιδιότυπη συνεργασία γίνεται για να έχουν το “ίδιο κεραμίδι” μάλλον δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα.

@ Σκεφτείτε μόνο το εξής: Οι τηλεοπτικοί σταθμοί ενημερώνουν για την παραμικρή τους κίνηση, με βαρύγδουπα δελτία ειδήσεων.

@ Στην προκειμένη περίπτωση όπως έχουμε ήδη γράψει δεν γράφτηκε ούτε μια γραμμή.

@ Έτσι ώστε να μην υπάρχουν επίσημες τοποθετήσεις επί του θέματος που θα προκαλούσαν το ενδιαφέρον της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Ακόμη και το ΕΣΡ, που ήθελε, έκανε βήματα προς τα πίσω.

@ Τι έχει συμβεί εντός Ελλάδας; Αυτά που βλέπουμε. Εκτός των συνόρων; Χωρίς αποδείξεις, τίποτα.

---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου