Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Σαββίδης χτυπάει στα ίσια τον ανταγωνισμό...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

...με μεταγραφές
δημοσιογράφων
από όλα τα κανάλια 


Από όλα τα κανάλια μαζεύει κόσμο το Epsilon του Ιβάν Σαββίδη για τη στελέχωση του ειδησεογραφικού τμήματος θέλοντας να ανεβάσει ψηλά τον πήχη στον τομέα της ενημέρωσης και να μπει πολύ δυνατά στον ανταγωνισμό.

Μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Μιχαλέλη ως γενικού διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, και την ανάληψη διευθυντικών καθηκόντων από τον Στράτο Μπαλή και τον Βίκτορα Βλαχογιάννη, τα πράγματα τρέχουν γρήγορα και συνεχώς γνωστοποιούνται νέες αφίξεις στο σταθμό. Χθες ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Ζήσης Μούσιος έγραψε στα social media, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του κτιρίου του ΣΚΑΪ στο Φάληρο: «Θα τα λέμε στα γνωστά πεζοδρόμια... Adios...» - ανακοινώνοντας έτσι την ένταξή του στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Εpsilon.

Προς το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη οδεύει και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Σωτήρης Μπελάκης ενώ τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού αναμένεται να ενισχύσουν, μετά τον Β. Βλαχογιάννη, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Γιάννη Σαραντάκο, τρεις δημοσιογράφοι που θα προέρχονται όπως και οι προαναφερόμενοι, από το Mega. Oπως γράφει το enimerosi24 προς το Epsilon οδεύουν και η Σοφία Φασουλάκη που θα καλύπτει το δικαστικό ρεπορτάζ, η Μίνα Καραμήτρου το αστυνομικό και η Μαρία Ορφανίδη το εκπαιδευτικό – εκκλησιαστικό.

Για το «Epsilon» είχε ακουστεί και το όνομα του πολιτικού συντάκτη Χρήστου Τσιγουρή που σήμερα ανήκει στο δυναμικό της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ».
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου