Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Η κυβέρνηση δεν κατάφερε να σπάσει το φαύλο κύκλο της λειτουργίας του “παραεμπορίου” στη διαφήμιση.

@ Οι “επιστροφές” ζουν και και κυριαρχούν σε βάρος των επιχειρήσεων ΜΜΕ.

@ Τα λεφτά των Μέσων παρακρατούνται για 7 και πλέον μήνες. Και μπαίνουν στους λογαριασμούς με …προμήθεια, υπέρ των διαφημιστικών της τάξης του 20%.

@ Οι διαφημιστικές, αν και συνυπεύθυνες για τη φούσκα στα media, άλλαξαν …προβιά και κάνουν τα ίδια πράγματα.

@ Στο μεταξύ καταργήθηκε το αγγελιόσημο του 21,5% , κατά επιταγή των διαφημιστικών, των διαφημιζομένων και της ΕΙΤΗΣΕε για να αντικατασταθεί από το 2% που πληρώνουν όλοι, για να μην επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος η ιδιωτική τηλεόραση.

@ Στο μεταξύ πέραν από την απλήρωτη εργασία στα ΜΜΕ, ήρθε και το δώρο των επιπλέον εισφορών μέσω του Δελτίου Παροχής Υπηρεσιών. Και δεν το αλλάζουν.

@ Η κυβέρνηση πρέπει να λάβει άμεσα τις αποφάσεις της.

@ Στο πρώτο 15νθήμερο της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ο ΑΝΤ1 έχει βρεθεί στην κορυφή της τηλεθέασης, με την επισήμανση πως ο ΣΚΑΪ δεν έχει ρίξει στον ανταγωνισμό τα σόου της Acun Medya. Αύριο είναι το πρώτο τεστ σκληρού ανταγωνισμού.

@ Ο τηλεοπτικός σταθμός του Θοδωρή Κυριακού, μετά από πολύ καιρό, βρέθηκε προχθές Παρασκευή στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και στο σύνολο του κοινού και στις ηλικίες 18-44.

@ Η επιτυχία οφείλεται στο γεγονός πως το κοινό αγκάλιασε τις σειρές μυθοπλασίας του καναλιού, καθώς ακόμη δεν έχουν μπει στον ανταγωνισμό οι δύο του Alpha, το “Σόι” και η “Μουρμούρα”.

@ Σίγουρα δεν μπορεί να αποδοθεί στο “Nomads” ! Πέρυσι η στρατηγική του καναλιού είχε χτιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που του έδωσε υψηλά αποτελέσματα για 3 μήνες, στη συνέχεια όμως ο σταθμός υπέστη μια τεράστια φθορά, πέφτοντας στην τέταρτη θέση.

@ Ο Τζώρτζης Ποφάντης, ο νέος διευθυντής προγράμματος του σταθμού, δεν είναι το μεγάλο όνομα στο πρόγραμμα. Δεν έχει την αίγλη του Τ. Καλημέρη, ο οποίος και τον είχε ξεχωρίσει, του Γιάννη Λάτσιου και του Πέτρου Μπούτου.

@ Έφερε όμως ζωντάνια και φρεσκάδα στο βαθιάς ψύξεως, γεμάτο συντηρητικά, πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Και μετά από πολύ καιρό, ο σταθμός έχει ένα πρόγραμμα πιο φιλικό στον θεατή.

@ Δεν είναι ούτε για να πανηγυρίζουν στον ΑΝΤ1, αλλά δεν έχουν και την απογόητευση άλλων έτων. Η χρονιά είναι στην αρχής της και περιμένουμε τις προτάσεις του ΣΚΑΪ και του Alpha.

@ Ψυχραιμία.

@ Υ.Γ. Υπάρχει και χειρότερο από το ελληνικό “Masters Chef”. Η παιδική εκδοχή του, η οποία δεν συναντά, όπως αναμενόταν την αποδοχή του κοινού.

---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου