Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Σταχυολογώντας από δω και από κει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Γκρίζες γραμμές, χαμηλές πωλήσεις κ.ά.

*** Σε απόγνωση τα επιτελικά στελέχη εφημερίδας με "βαρύ όνομα" για την γκρίζα γραμμή της. Που μεταφράζεται κυρίως στις πωλήσεις του ημερήσιου φύλλου.

*** Κατήφεια 
επικρατεί στο επιτελείο της (νέας) "Μακεδονίας" για τις κυκλοφοριακές επιδόσεις τις πρώτες δύο Κυριακές της επανέκδοσης. Ηδη υπάρχει γκρίνια για την εμφάνιση και το "χλωμό περιεχόμενο". 

*** Ψάχνει 
να αγοράσει(;) εκτυπωτική μονάδα ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης για να έχει ήσυχο το κεφάλι του με "Δημοκρατία", "Εspresso", "Eστία", "Live Sport" και "Ορθόδοξη Αλήθεια". Πολλές εφημερίδες πράγματι...

*** Το θέμα 
είναι οτι αυτό το σωστό σχέδιο Φιλιππάκη έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει ο Ομιλος με συνεργάτες και προμηθευτές ενώ και οι πληρωμές των εργαζομένων καθυστερούν. 

*** Επ' ευκαιρία
: Τι έγινε άραγε το πιεστήριο της "Ελευθεροτυπίας" που αγόρασε πριν από δυο χρόνια σε πλειστηριασμό ο Γιάννης Κουρτάκης των "Παραπολιτικών"; Το... τρώει ο σκώρος; 

*** Και που 
θα τυπώνει αν και εφόσον κυκλοφορήσει η "Απογευματινή"; Ιριδα λένε οι πληροφορίες, αλλά δεν αποκλείεται και "Καθημερινή".

*** Σε άλλο σχήμα θα τυπωθεί αυτή την Κυριακή η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος που αποχώρησε, ύστερα από πολύχρονη συνεργασία, από την εκτυπωτική μονάδα της «Ιριδας». 

*** Ο Ελεύθερος Τύπος
 τυπώνεται εδώ και έναν περίπου μήνα στο πιεστήριο των Μπάρλα - Τασσιόπουλου και η αλλαγή σχήματος του Ε.Τ. είναι αποτέλεσμα, όπως μας πληροφορούν, της «δυστοκίας» στην προμήθεια χαρτιού.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου