Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

... για τη "Φωνή της Ελλάδας" το τέλος ...

*
thepressproject.gr
***
*


Όταν η δημόσια περιουσία
γίνεται παλιοσίδεραΣχέδιο ξηλώματος των 39 κεραιοσυστημάτων των βραχέων της ΕΡΤ και πώλησή τους ως παλιοσίδερα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Το σύστημα αυτό που ελέγχεται ακόμα από την ΕΡΤ στέλνει τη «Φωνή της Ελλάδας» σε όλες τις ηπείρους και ωκεανούς.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ σήμερα το πρωί εμφανίστηκε εκπρόσωπος εταιρίας που εμπορεύεται μέταλλα (το όνομα της εταιρίας και ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου είναι καταγεγραμμένα) και άρχισε να φωτογραφίζει τον χώρο. Μετά από ερώτηση των ανθρώπων της ΕΡΤ που βρίσκονταν στον χώρο ενημερώθηκαν ότι ο κύριος αυτός είχε λάβει εντολή από το υπουργείο Οικονομικών να δώσει πρσοφορά για την αποξήλωση των 39 ιστών, την απομάκρυνσή τους και την αγορά των μετάλλων ως σκραπ.

Όπως διαβάζουμε και στην ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ στην Αυλίδα, σε μια έκταση 1160 στρεμμάτων, είναι εγκατεστημένοι 39 μεταλλικοί ιστοί, ύψους από 30 έως 70 μέτρα ο καθένας, στους οποίους είναι τοποθετημένα τα κεραιοσυστήματα των βραχέων που στέλνουν τη «Φωνή της Ελλάδας», την ΕΡΑ5, σε κάθε γωνιά της υφηλίου, σε όλες τις ηπείρους και ωκεανούς.Τα βραχέα άρχισαν να λειτουργούν το 1938 και έστελναν τη φωνή της πατρίδας στο αλβανικό μέτωπο. Οι μόνοι που τόλμησαν να τα κλείσουν ήταν οι ναζί στη διάρκεια της κατοχής της χώρας μας. Μετά την απελευθέρωση δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να συνδέουν την πατρίδα με τους ναυτικούς μας και την ομογένεια. Η «Φωνή της Ελλάδας» μεταφέρει σε κάθε άκρη της γης την ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτισμό και την παράδοση από την Ελλάδα με προγράμματα σε 12 γλώσσες.

Φαίνεται ότι η «Φωνή της Ελλάδας» ακούγεται όλο και πιο ενοχλητική στα αυτιά των υπευθύνων. Παραμένει πάντως αναπάντητο ερώτημα γιατί η κυβέρνηση προτιμάει να καταστρέψει αυτό το τόσης μεγάλης σημασίας δίκτυο και να το μετατρέψει σε παλιοσίδερα.

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου