Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΔΟΛ - σπεύδουν στην αυλή του Μαρινάκη...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κοινή εμφάνιση των διευθυντών
του «Βήματος» και των «Νέων» στον Πειραιά

Συνάντηση Καρακούση - Λάμψια
με τους συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη

Είναι γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη δημοπρασία του ΔΟΛ και την επιτυχή κατάληξη, έχει αναθέσει το project της μετάβασης του οργανισμού στους συνεργάτες του, Εύη Κουτσαυτάκη και Γιώργο Δήμα.

Μπορεί λοιπόν να μην ασχολείται ο ίδιος προσωπικά, γεγονός που ανησυχεί ορισμένους για το τι θα γίνει και πότε… Ωστόσο, οι συνεργάτες του λέγεται ότι εργάζονται σύμφωνα με τις εντολές του προέδρου του Ολυμπιακού και νέου ιδιοκτήτη του ΔΟΛ.

Βεβαίως οι ταχύτητες μπορεί να μην είναι οι προσδοκώμενες για τους εργαζόμενους της Μιχαλακοπούλου που καταβάλλουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες, χωρίς να πληρώνονται παρά τις Δικαστικές αποφάσεις… Αλλά μέχρι να επικυρωθεί και τυπικά η μεταβίβαση, δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο!

Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον και είναι ενδεικτικό της κινητικότητας που αναπτύσσεται… είναι η πληροφορία που θέλει τους διευθυντές των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», Αντώνη Καρακούση και Παναγιώτη Λάμψια αντίστοιχα, να πραγματοποίησαν το τελευταίο 24ώρο συνάντηση με τους συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη στην έδρα της εταιρίας στον Πειραιά.

Επιπλέον λέγεται ότι εκτός από την κοινή εμφάνιση των δύο διευθυντών στο λιμάνι… ο Αντώνης Καρακούσης του «ΒΗΜΑτος» έχει σχεδόν καθημερινές επαφές στον Πειραιά, αφού εμφανίζεται εξαιρετικά συχνά το τελευταίο διάστημα.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου