Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

... σήμερα ΕΓΙΝΕ μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα !...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σχόλιο "Α" : Το Διασωματειακό των συνεργαζόμενων Ενώσεων στα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε καθόλου με το σημερινό συλλαλητήριο, αλλά θα πάρει απόφαση για τις 7 του Νοέμβρη - και πολύ καλά θα κάνει - να συμμετάσχουμε όλοι στις εκδηλώσεις για τον έναν χρόνο από την εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο ... να υποθέσουμε ότι το "θέμα" του σημερινού συλλαλητηρίου - η ανεργία και η εξαθλίωση των εργαζομένων - δεν έχει ακουμπήσει καθόλου τις συγκυριακές πλειοψηφίες στα Δ.Σ. της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και φυσικά της ΠΟΕΣΥ; ... άρα, δικαιολογημένα απόντες από την πανελλαδική εργατική διαμαρτυρία - κραυγή απόγνωσης - απόφαση αγώνα ... 

"Δεν θα ζήσουμε με ψίχουλα"
"Δεν θα ζήσουμε με ψίχουλα"
"Δεν θα ζήσουμε με ψίχουλα"

Μεγάλο
Πανελλαδικό Συλλαλητήριο
του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα


Μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο διοργάνωσε σήμερα Σάββατο 1 Νοεμβρίου, το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, στις 12 το μεσημέρι. Προηγήθηκε μια πολύμηνη προετοιμασία στους τόπους δουλειάς και κατοικίας, αποτέλεσμα της οποίας είναι ο μεγάλος αριθμός εργατικών σωματείων, εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, αλλά και άλλων κοινωνικών φορέων που καλούν σε συμμετοχή.



Συγκεκριμένα, μέχρι χθες, πάνω από 993 οργανώσεις και φορείς πήραν αποφάσεις με τις οποίες καλούν τα μέλη τους στο σημερινό συλλαλητήριο.

Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα συνέρρεαν από νωρίς πολλές προσυγκεντρώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία του Αθηναϊκού κέντρου.

Το πλήθος, τελικά, των συγκεντρωμένων στο Σύνταγμα ήταν εντυπωσιακό και μαχητικό, με ιδιαίτερη τη συμμετοχή εργαζομένων και νεολαίας.

---
πηγή: http://iskra.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου