Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

... το Πειθαρχικό (ΠΠΣ) της ΕΣΗΕΑ κατά Ν. Καρούτζου ...

*
Ανάποδες στροφές
***
*

Δίωξη κατά Ν. Καρούτζου

Δίωξη κατά του Γ.Γ. του ΕΔΟΕΑΠ, Νίκου Καρούτζου, για την υπόθεση Κεδίκογλου, άσκησε σήμερα το Π.Π.Σ. της ΕΣΗΕΑ.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη, με το σκεπτικό ότι ο Γ.Γ. του ΕΔΟΕΑΠ δεν εφάρμοσε τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Ένωσης, όπως είναι τα Πειθαρχικά Συμβούλια.

Η έγκληση είχε γίνει από τη συνάδελφο, μέλος του Π.Π.Σ., Ελένη Ανδριανού, με αφορμή τη στάση του κ. Καρούτζου στο θέμα της διαγραφής του τέως κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου.

Στην έγκλησή της η συνάδελφος καταγγέλλει τον Καρούτζο, όχι μόνον γιατί αρνήθηκε να ψηφίσει τη διαγραφή του Κεδίκογλου από τον ΕΔΟΕΑΠ, αλλά και για την προσπάθειά του να στρεβλώσει την κύρια κατηγορία εναντίον του, που ήταν η κατασυκοφάντηση των συναδέλφων μας της ΕΡΤ, ότι τάχα εκείνοι ευθύνονταν για το "μαύρο" που έπεσε...

Υπενθυμίζουμε ότι στην κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ για τη διαγραφή Κεδίκογλου παραβρέθηκαν έξι (6) μέλη.

Ο πρόεδρος Π. Σόμπολος, η Π. Χριστοδουλίδου και ο Γ. Αγγέλης ψήφισαν υπέρ της διαγραφής, ενώ ο Ν. Καρούτζος από την ΕΣΗΕΑ, η Ειρήνη Ζαφειροπούλου και ο Γ. Χριστόπουλος από την ΕΠΗΕΑ ψήφισαν κατά της διαγραφής.

Όπως ειπώθηκε στη συνέλευση, τα δύο μέλη της ΕΠΗΕΑ υποστήριξαν ότι δεν είχαν επαρκή ενημέρωση. Μάλιστα, ο κ. Χριστόπουλος δήλωσε κατηγορηματικά ότι είναι υπέρ της διαγραφής...

Επιτέλους και μια σωστή απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, το οποίο συνήθως κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Αλλά ήταν τόσο χοντρή η παράβαση αυτού του όψιμου συνδικαλιστή και τόσο προκλητικό το να αποσιωπά κανείς τις χοντρές αρπαχτές με τις ευλογίες της εκάστοτε εξουσίας και να καταφέρεται κατά των εργαζομένων της ΕΡΤ, που βρέθηκαν ξαφνικά άνεργοι, ανασφάλιστοι και με τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Μέντα
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου