Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

... αίτημα για άμεση σύγκληση του Διασωματειακού ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΑΙΤΗΜΑ
για ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
του ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


Συνάδελφοι,

Το πανελλαδικό συλλαλητήριο που οργάνωσαν τα ταξικά συνδικάτα την 1η Νοεμβρίου, αποτελεί σταθμό και παρακαταθήκη για τους σκληρούς αγώνες που έρχονται.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, φοιτητές από όλη την Ελλάδα, έδωσαν βροντερό παρόν και συναντήθηκαν για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης. Από το Διασωματειακό στον χώρο του Τύπου, μόνο τρεις Ενώσεις πήραμε απόφαση συμμετοχής. Κάποιοι, παρόλο που μετρούν στα μέλη τους χιλιάδες ανέργους, επέλεξαν να μη συμμετέχουν. Παραμένει όμως το γεγονός ότι είμαστε συνδικαλιστές και Ενώσεις που εκπροσωπούμε εργαζομένους και ανέργους και πρέπει να οργανώνουμε την πάλη.

Όπως ήδη γνωρίζετε έχει προκηρυχθεί από την ΓΣΕΕ 24ωρη πανεργατική απεργία για τις 27 Νοεμβρίου. Η οργάνωση μιας απεργίας δεν είναι απλό πράγμα. Δεν γίνεται ούτε με sms, ούτε με ξερές ανακοινώσεις. Χρειάζεται οργάνωση και καθημερινή επαφή με τους συναδέλφους.

Καλούμε, λοιπόν, για άλλη μια φορά να συγκληθεί ΑΜΕΣΑ το Διασωματειακό, να πάρει απόφαση συμμετοχής και να ορίσει συγκεκριμένες ενέργειες για την προπαγάνδιση της απεργίας. Είναι αδικαιολόγητη οποιαδήποτε ολιγωρία ή καθυστέρηση.

Τα Δ.Σ. των ΕΠΠΕΑ και ΠΕΛ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου