Σάββατο 4 Απριλίου 2015

... αγώνας ποδοσφαίρου ΟΣΦΠ - ΣΤΑΣΥ ΑΕ για την "Κιβωτό" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Για την "Κιβωτό του Κόσμου"
Βετεράνοι Ολυμπιακού - ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε.


Να είμαστε όλοι εκεί...

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μεταξύ των ομάδων ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΣΥ Α.Ε., με σκοπό την ενίσχυση του έργου της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Το Σωματείο Ηλεκτροδηγών & Λοιπών Εργαζομένων Κίνησης ΣΤΑΣΥ χαιρετίζει το φιλικό αγώνα δηλώνει ότι στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου», τον «οργανισμό που δίνει ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και προσφοράς» και καλεί «όλους τους εργαζόμενους στη ΣΤΑΣΥ να δείξουν εμπράκτως τη συμπαράταξή τους, συμμετέχοντας με τη φυσική παρουσία τους και την προσφορά τους για την ενίσχυση αυτής της προσπάθειας».

Ως γνωστόν, ο συγκεκριμένος Οργανισμός ιδρύθηκε από τον π. Αντώνιο Παπανικολάου - έχοντας ως σημείο αναφοράς την ιστορική αλλά και υποβαθμισμένη πλέον συνοικία της Ακαδημίας Πλάτωνος – με στόχο να γίνει μια μεγάλη αγκαλιά κόντρα στην εξαθλίωση την εγκατάλειψη, το ρατσισμό και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Δραστηριοποιείται σε τομείς όπως η σίτιση, ένδυση, εκπαίδευση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη παιδιών, καθώς και η ενίσχυση άπορων ή άστεγων μητέρων ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες που απορρέουν τόσο από τις οικογενειακές υποχρεώσεις, όσο και εξαιτίας της κρίσης που μαστίζει την ελληνική κοινωνία.

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου