Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΣΗΕΑ - Μάρης για δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς!

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στην ΕΣΗΕΑ ο Δ. Μάρης για το «Έθνος»



Για την τύχη του συγκροτήματος του Έθνους, ενημέρωσαν χθες το πρωί το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ο Δ. Μάρης και ο Α. Νταβίντιαν, στέλεχος των επιχειρήσεων του Ι. Σαββίδη στην Ελλάδα.

Όπως είπαν στους εκπροσώπους των δημοσιογράφων, το Έθνος και το Έθνος της Κυριακής προγραμματίζονται να κυκλοφορήσουν στο τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ η Ημερησία δε θα κυκλοφορήσει άμεσα.

Θα απασχολήσουν 110 εργαζόμενους, εκ των οποίων περίπου 80 δημοσιογράφοι και 30 διοικητικοί/ τεχνικοί. Προσέθεσαν ότι οι εργαζόμενοι επιλέγονται «σύμφωνα με τις δεξιότητες τους», ότι ζητούν μονοαπασχόληση για τους μισθωτούς και ότι οι μισθοί θα είναι ανάλογοι με αυτούς της 24Media. (ΣΣ αμοιβές από 800 ευρώ καθαρά).

Σε σχέση με τις υποχρεώσεις του προηγούμενου ιδιοκτήτη των τίτλων, Φ. Μπόμπολα, ο Δ. Μάρης εκτίμησε ότι θα υπάρξει μέριμνα για τα δεδουλευμένα, όχι όμως για τις αποζημιώσεις.
---
Σχόλιο "Α" ... οι περί τον προεδρεύοντα στην ΕΤΗΠΤΑ, ήξεραν κάτι γι' αυτή την συνάντηση; Και αν ναι, γιατί δεν ήταν παρόντες; Μήπως δεν τους είχαν και πάλι καλέσει; Ή απλά έχουν εκχωρήσει την αντιπροσώπευση των μελών μας στην Ακαδημίας; Να περιμένουμε μια κάποια εξήγηση;
---
fmvoice
---
*

1 σχόλιο:

  1. Θα φανεί από την πρόσληψη ή όχι συγκεκριμένου προσώπου, για το πώς δουλεύει η περί τον προεδρεύοντα δουλοπαροικία των συνδικαλιστών. Μια ....επαναληπτική τύπου Μάρκου θα λύσει πολλές απορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή