Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 6/9 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Μεταγραφές, τηλεθεάσεις, κουΐζ,
ραδιόφωνα και φυσικά παρουσιάστριες...

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Μεταγραφάρα
Η ραδιοφωνική οικογένεια του En Lefko 87,7 μεγαλώνει. Με την έναρξη της νέας ραδιοφωνικής περιόδου προστέθηκε στο ρόστερ η DJ, τηλεοπτική παρουσιάστρια και πρωτίστως μουσική και ραδιοφωνικής παραγωγό, Εύα Θεοτοκάτου. «Γέννημα θρέμμα του ραδιοφώνου» η πανέμορφη Εύα, παίζει καθημερινή από τις 20:00 για δύο ώρες.

Τηλεθέαση
1.162.000 τηλεθεατές με 11,2 τηλεθέαση και 33% μερίδιο είδαν την Πέμπτη το Ελλάδα – Εσθονία 0-0 από τον ΣΚΑΪ και 1.321.000, 12,7% και 36,% αντίστοιχα το προχθεσινό Ελλάδα – Βέλγιο 1-2. Και τα δύο ματς έπαιζαν παράλληλα από την Cosmote TV.

Κουίζ
Ποια γνωστή (και πανέμορφη) παρουσιάστρια, που έμεινε χωρίς κανάλι ενόψει της νέας σεζόν, ζήτησε από κανάλι να πάρει κατόπιν εκπομπή, ώστε αρχικώς να λάβει μέρος σε νέο reality; Το κανάλι πάντως δεν… ψήθηκε.

«Sports Live»
Η πρεμιέρα της αθλητικής εκπομπής «Sports Live» του Action24 με τον Αντώνη Κατσαρό προγραμματίστηκε για τις 9 Οκτωβρίου. Θα προβληθεί για τέταρτη σερί σεζόν.

«Θέμα FM»
Μπάμπης Κούτρας, Βασίλης Χιώτης, Μάκης Πολάτος και Γιάννης Μακρυγιάννης είναι μερικά από τα ονόματα που θα μετέχουν στον «Θέμα FM», ραδιοσταθμός που θα προκύψει από τον… γάμο του «Πρώτου Θέματος» και του Action24.

Αξιόλογη
Μετά την… αναβάθμιση της Μαρίας Αναστασοπούλου, η οποία από ανέλαβε δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου την πρωινή εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, η άκρως αξιόλογη και ανερχόμενη Βίκυ Παύλου διαδέχθηκε την πρώτη στα ηνία της κυριακάτικης εκπομπής «7 ημέρες Ελλάδα».
---
«Sportday» / media
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου