Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σκέψεις για τις κυκλοφορίες

Δύο ακόμη εφημερίδες εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσουν από το «Άργος» να σταματήσει να δημοσιεύει τις κυκλοφορίες τους, ακολουθώντας τα χνάρια της «Καθημερινής» και της «Real News». Επίσης συνεχίζονται οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο δημιουργίας δεύτερου πρακτορείου ή της αυτόνομης διανομής του Τύπου.
---
Από τον Real FM, στον ΣΚΑΪ 24

Αποχαιρέτησε τον Real FM ο Νίκος Στραβελάκης και από αύριο, Δευτέρα αναλαμβάνει την ευθύνη της δημιουργίας του ΣΚΑΪ 24, του 24ωρου καναλιού που θα μεταδίδει διαρκώς ειδήσεις. Από την πλευρά της διοίκησης του Φαλήρου αναζητείται περιφερειακός σταθμός για να στεγάσει τη νέα δραστηριότητα.
---
ΕΡΤ, ΑΠΕ
και οπτικοακουστικά στον Λ. Κρέτσο

Την αρμοδιότητα των οπτικοακουστικών Μέσων, συμπεριλαμβανόμενης της ΕΡΤ και του ΑΠΕ, θα έχει ο νέος υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Λευτέρης Κρέτσος μετά και τον ανασχηματισμό. Την εποπτεία φυσικά επί των τελικών αποφάσεων θα έχει ο υπουργός Νίκος Παππάς. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα σχεδιασθούν θα είναι η δημιουργία ενός επενδυτικού ταμείου για τα οπτικοακουστικά Μέσα.
---
Συζήτηση στο ΕΣΡ για ενδεχόμενη
ανάκληση της λειτουργίας του RISE TV

Σε ακρόαση καλείται αύριο, από το ΕΣΡ, ο περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός RISE TV (πρώην RISE, πρώην MTV GREECE, πρώην SMART TV, πρώην TV ΠΕΙΡΑΙΑΣ) του Ηρακλείου Αττικής, για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με ενδεχόμενη ανάκληση της βεβαίωσης λειτουργίας του σταθμού. Έχουν προηγηθεί οι αποφάσεις Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά (1858/2004 και 1395/2006) και η αριθμό 354/2011 απόφασης του ΣτΕ.
---
Μαζί “Καθημερινή” και «Vogue»

Τα δικαιώματα του γυναικείου περιοδικού εξασφάλισε ο Όμιλος της Καθημερινής. Το εμβληματικό περιοδικό μόδας θα συνοδεύει την κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας από τον Μάρτιο του 2019.
---
Οι νέες ενημερωτικές εκπομπές στην ΕΡΤ1

Ενημερωτική ζώνη κάθε βράδυ θα έχει η ΕΡΤ1. Τις εκπομπές θα παρουσιάζουν οι Σεραφείμ Κοτρώτσος (Δευτέρα, Τρίτη), Κώστας Αρβανίτης (Τετάρτη), Φάνης Παπαθανασίου, Πάνος Χαρίτος (Πέμπτη) και Άρης Ραβανός (Παρασκευή).
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου