Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Έχει χαθεί λίγο η μπάλα στην εφημερίδα Έθνος

*
Ανασυγκρότηση
***
*

email αναγνώστη
Καυτές πατάτες στο «Έθνος»
και ο... Νούλης στη μέση


Δεν υπάρχει έλεγχος των κειμένων και διασταύρωση πληροφοριών με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη, αφού η θέση του αρχισυντάκτη εδώ και κάποιες μέρες γίνεται από αντικαταστάτη δημοσιογράφο, αφού πλέον ο ένας που αναγκαστικά έχει μείνει, απουσιάζει σε άδεια.

Οι διευθυντές τα μαθαίνουν εκ των υστέρων όταν πέφτουν τα τηλέφωνα από επίσημες πηγές που αποδυναμώνουν τα ρεπορτάζ.

Στο χθεσινό φύλλο 6/7/2018 φιλοξενήθηκε 2σέλιδο ρεπορτάζ με τίτλο «Έκρυβε στο πορτμπαγκάζ την Αφροδίτη» που αφορούσε ληστεία αρχαίων από το Μουσείο Σαντορίνης, υποστηρίζοντας στον πρόλογο «Τα σοβαρότατα κενά όχι μόνο στη φύλαξη αλλά και στην ασφάλεια αρχαίων μνημείων ανεκτίμητης αξίας στη χώρα μας έφερε για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο πρόσφατη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. »

Η απειρία αλλά βασικά η ημιμάθεια της δημοσιογράφου (διαπιστευμένης στο αστυνομικό ρεπορτάζ), την έκανε να γράψει για περισσότερες από μια ληστεία, ενώ έχει γίνει μόνο μια στο συγκεκριμένο μουσείο.

Στο υπουργείο Πολιτισμού ετοίμαζαν διάψευση, όσο για τα γραφεία των διευθυντών στο Έθνος υπήρξε κόκκινος συναγερμός για αρκετές ώρες με τον Τραϊανό Χατζηδημητρίου (Νούλης) να προσπαθεί να διαχειριστεί άλλη μια κρίση,,,

Το site της εφημερίδας… άγνωστο το πότε θα εμφανιστεί. Υπάρχουν απαιτήσεις των στενών ανθρώπων του Ιβαν για υψηλή επισκεψιμότητα, σε μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς όμως budget με μια χούφτα άτομα.

Ο Κυριακόπουλος που έχει αναλάβει το εγχείρημα θα δουλέψει εκ του ασφαλούς καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο. Έχουν γίνει περιορισμένες προσλήψεις αλλά ούτε κομπιούτερ δεν έχουν αγοραστεί αφού όλοι περιμένουν να γίνει η μετακόμιση στην Παιανία.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου