Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Επιστολή Δ. Τσαλαπάτη στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Διαβάσαμε
στις Τυπολογίες


Προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ


Υπόψη κ. Μαρίας Αντωνιάδου

Παρακαλώ να συμπεριληφθούν στην αυριανή συνεδρίαση και τα εξής θέματα για τα οποία υπάρχει υποχρέωση σας για ενημέρωση και συζήτηση στο ΔΣ.
  1. Συνάντηση με την ΓΓ του υπουργείου Εσωτερικών για το θέμα της αξιολόγησης των δημοσιογράφων που παραμένει ανοικτό ζήτημα. Υπάρχει εξέλιξη με την πρόταση αξιολόγησης των δομών, στη Βουλή και στις νομικές οντότητες ( ΕΡΤ, ΑΠΕ. Γραφεία Τύπου Δημοτικοί Σταθμοί κλπ) όπως αποφάσισε η πλειοψηφία μετά από πρόταση του ΓΓ;
  2. Ενημέρωση-αντιμετώπιση για την αποκατάσταση των συνταξιούχων συναδέλφων μας. Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα στο ΔΣ για την αποκατάσταση των περικοπών στις συντάξεις, oι οποίες παρανόμως συνεχίζονται τόσο με τον επανυπολογισμό Κατρούγκαλου όσο και με τις νέες μεθοδεύσεις.
  3. Ενημέρωση-αντμετώπιση για τις περικοπές αποδοχών συναδέλφων στην ΕΡΤ , την ΓΓ Ενημέρωσης και όπου αλλού συμβαίνει.
  4. Ενημέρωση-αντιμετώπιση για την καταβολή των επιδομάτων δώρων Χριστουγέννων –Πάσχα και επιδόματος αδείας που δικαιούνται ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι που εργάζονται στα δημόσια ΜΜΕ για την περίοδο 2013-8 καθώς και η αντιμετώπιση του θέματος για το 2019.
  5. Περιεχόμενο, επισημάνσεις - προτάσεις των συναδέλφων, εκπροσώπων των εργαζομένων στις εφημερίδες ΒΗΜΑ και ΝΕΑ. Να κατατεθούν στο ΔΣ τα κείμενα των ατομικών συμβάσεων των εργαζομένων τις οποίες προφανώς έχει συνομολογήσει η πλειοψηφία του ΔΣ ( πχ ρήτρες, εκχώρηση δικαιωμάτων κλπ).

Δημ. Ι. Τσαλαπάτης
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου