Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

... οι Τεχνικοί Τύπου για το επίδομα επίσχεσης ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Να περάσουν από τα γραφεία
της Ενωσης για την αίτηση
οι Τεχνικοί Τύπου
*
Από την Παρασκευή  23/3 έως και τη Δευτέρα 26/3 (έως 16:00) καλούνται οι συνάδελφοι Τεχνικοί Τύπου της "Ελευθεροτυπίας" στα γραφεία της Ενωσης για να υπογράψουν την αίτηση για την καταβολή του επιδόματος επίσχεσης ...

Απαραίτητα να γνωρίζουν ...

α) την ημερομηνία εγγραφής στο ΤΑΤΤΑ
β) τον αριθμό μητρώου του ΤΑΤΤΑ
γ) την ημερομηνία πρόσληψης στην εταιρεία

---
Σε ό,τι αφορά στη συνέλευση των εργαζομένων στη Χ.Κ.Τεγόπουλος και Φωτοεκδοτική, διαβάζουμε στο μπλογκ του Εκπροσώπου της ΕΣΗΕΑ:


Η συνέλευση των εργαζομένων στην Χ.Κ Τεγόπουλος και στην Φωτοεκδοτική (22-3-2012) καλεί τους συναδέλφους, που δεν έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας να δηλώσουν την πρόθεσή τους για επίσχεση μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη στους εργασιακούς εκπροσώπους, ούτως ώστε στη συνέχεια να δρομολογηθούν ομαδικά  οι σχετικές διαδικασίες από τις νομικές υπηρεσίες των σωματείων. Επίσης η συνέλευση μετά από ομόφωνη απόφαση ζητά από την διοίκηση της Χ.Κ Τεγόπουλος, να ανοίξει ξανά την διαδικασία της καταγγελίας της σύμβασης εργασίας ούτως ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους εργαζόμενους το επιθυμούν να κάνουν χρήση αυτής. Εάν αυτό δεν γίνει μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες οι εργαζόμενοι μπορούν, να κάνουν χρήση όποιας δυνατότητας τους παρέχει ο νόμος προκειμένου, για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

ΥΓ.: Ήδη σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται περίπου 350 εργαζόμενοι


---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου