Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

... "ESPRESSO" - εργασιακή κόλαση στην εφημερίδα ...

*
zoornalistas
***
*
ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ
*
Στο έλεος των ανθρώπων του Κυριακίδη
*
Eργασιακή κόλαση στην εφημερίδα Εspresso. Ουδείς από τους εργαζόμενους γνωρίζει τι θα του ξημερώσει ενώ αρχισυντάκτες και διευθυντικά στελέχη σηκώνουν τα χέρια ψηλά αφού κι αυτοί δεν ξέρουν τι τους επιφυλάσσουν οι Σουβατζήδες και οι άλλοι «μπιστικοί» του Κυριακίδη. Κανείς δεν γνωρίζει πλέον τι θα γίνει στην Espresso καθώς, όπως ακούγεται χαρακτηριστικά, «τώρα κάνουν κουμάντο στο μαγάζι οι άσχετοι του Κυριακίδη», με την εφημερίδα να έχει αποψιλωθεί εντελώς από το απαραίτητο για την έκδοση προσωπικό!

Την ίδια στιγμή κλιμακώνονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στην εφημερίδα, μετά τις οκτώ απολύσεις της περασμένης εβδομάδας και με την εργοδοσία να συνεχίζει την παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά της μειώνοντας τις θέσεις εργασίας και συνεχίζοντας τις καταχρηστικές – παράνομες απολύσεις.

Ετσι τα Διοικητικά Συμβούλια των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ και ΕΦΕ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με νέα 24ωρη απεργία όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών και φωτορεπόρτερ που εργάζονται στην εφημερίδα ESPRESSO, από τις 17.00 της Δευτέρας 26 Μαρτίου 2012 έως τις 17.00 της Τρίτης 27 Μαρτίου 2012 ζητώντας:

- Την άμεση ανάκληση των απολύσεων των εργαζομένων και
- Την έναρξη διαβουλεύσεων για την επίλυση των εργασιακών θεμάτων των μελών μας

---
*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου