Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

... Μπόμπολας: δεν πληρώνω, κάντε μου μήνυση !!!

*
greektv.com
***
*
"Τιμωρία" για την απεργία
*
Αν απεργήσεις παιδάκι μου θα τιμωρηθείς. Με αυτή, προφανώς τη λογική, οι εργαζόμενοι στο συγκρότημα του "Πήγασου" έμαθαν σήμερα πως δεν θα πληρωθούν για τον Μάρτιο στο τέλος της εβδομάδας, όπως συνηθιζόταν ως σήμερα. "Αν θέλετε κάντε μου μήνυση", φέρεται να είπε ο εκδότης, σαν μικρό παιδί που του πήραν το "παιχνίδι" του.

Και να 'ταν μόνο αυτό. Αφού μετά τη σχετική ανακατωσούρα στη Μεταμόρφωση δόθηκε η διαβεβαίωση πως οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν στις 3 του Απρίλη, έγινε γνωστό πως για τους δημοσιογράφους του ραδιοφωνικού Sedra υπάρχει κι άλλη τιμωρία. Θα κοπούν τα μεροκάματα της απεργίας των τεχνικών!

Δηλαδή λόγω της απεργίας της ΕΤΕΡ στην οποία ο σταθμός-όπως ήταν φυσικό σίγησε- οι δημοσιογράφοι που δεν απήργησαν θα χάσουν επίσης τα ημερομίσθια τους.

Πέρα από το προφανές παράνομο της απόφασης του εκδότη, και μόνο μια τέτοια ανακοίνωση προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα. Να κλάψει κάποιος για την κατάντια των εκδοτών; Ή να γελάσει με τα τερτίπια τους, που θυμώνουν επειδή έχασαν μια δικαστική μάχη και σαν μικρά παιδιά, τρέχουν να σπάσουν το παιχνίδι τους;

Ταυτόχρονα με αυτά τα συναισθήματα γεννιέται και το ερώτημα: Με τέτοιους εκδότες θα περάσουν τα ελληνικά ΜΜΕ στην επόμενη φάση λειτουργίας τους;

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου